Feestpoppen

Abrahampop, Sarahpop en eyecatchers huren doe je bij Revandoverhuur. Ook geschikt voor Opa geworden, Oma geworden, Pensioen Met de VUT!, Jarig!,Hoera, 25 jaar getrouwd, 30 jaar getrouwd, 40 jaar 50 jaar, 60 jaar ,65 jaar, 70 jaar

Abraham pop huren

Een prachtige Abraham decoratie voor buiten bij een jubileum of verjaardagsfeest. Makkelijk op te zetten met bijgeleverde instructies en pomp en makkelijk te vervoeren.

Prijs: € 35,- euro voor 3 dagen plezier!

 

Sarah pop huren

Sarah - 45 euro

Een prachtige Sarah decoratie voor buiten bij een jubileum of verjaardagsfeest. Makkelijk op te zetten met bijgeleverde instructies en pomp en makkelijk te vervoeren.

Prijs: € 35,- euro voor 3 dagen plezier!

 

 Feestpop huren

feestpop hurenb

Een prachtige feestpop decoratie voor buiten bij een jubileum of verjaardagsfeest. Makkelijk op te zetten met bijgeleverde instructies en pomp en makkelijk te vervoeren.   Te leveren voor zowel man als vrouw met Wijntje, Opa geworden, Oma geworden, Pensioen, Met de VUT!, Jarig! Hoera  25 jaar getrouwd, 30 jaar getrouwd , leeftijdbord 40, 50,  60,  65, 70, 75 jaar

Prijs: € 35,- euro voor 3 dagen plezier!

 

Ooievaar 3m hoog

_85-3

Een prachtige ooievaar decoratie voor buiten bij de geboorte van uw kind. Makkelijk op te zetten met bijgeleverde instructies en pomp en makkelijk te vervoeren. Deze topper is ruim 3 meter hoog en heeft een ingebouwde blower.

Prijs: € 75,- euro voor 1 week!

Reageren is niet mogelijk