Pannakooi/Boarding/Rokkenvoetbal huren

Let’s play the game met deze toppers. Deze pannakooi/boardingveld is een absolute topper op ieder evenement. 15x10m is de afmeting en de zijkanten zijn voorzien van netten. Voeg daarbij onze rokken bij en het feest en vermaak is compleet.

Pannakooi/boardingveld huren

$_85 (4)

Deze voetbalboarding/pannakooi is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement. De opblaasbare voetbalboarding is 15 meter lang en 10 meter breed en ongeveer 5 meter hoog. Is rondom voorzien voor hoge netten waardoor het spelelement optimaal is.  Echt een spektakel als hij op staat. Let the game begin!

Prijs: € 165,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Rokken voetbal met boarding huren

IMG_1332

Rokvoetbal huren is een leuke voetbalattractie voor jong en oud. De deelnemers worden in een voetbalrok gehesen zodat ze de voetbal niet kunnen zien. In een opblaasbare voetbalboarding wordt een potje voetbal gespeeld met enorm veel blunders als gevolg. Het huren van deze voetbal activiteit is een gegarandeerd succes! Het spel wordt gespeeld met 5 tegen 5 in een boardingveld van 15×10. Het rokkenvoetbal wordt gespeeld in de rood kleurige pannakooi/boardingveld.  De rokken zijn geschikt voor kinderen en volwassen. (lengte vanaf 1.50m). De rokken zijn ook los te huren, 10 rokken voor 50 euro incl btw.

Prijs: € 175,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Reageren is niet mogelijk