Spellen/Letterpak/Lasergame

Huur nu ook de leukste kinderspellen bij Revando verhuur zoals een set van 5 kinderspelen. Ook leuk te combineren met een springkussen en of ranja machine. Clown Willy maakt als ballonnenclown uw feest compleet.Ook Partytent, Statafel, biertap of Partyverhuur nodig? Klik hier!

goedkoop outdoor lasergame huren

lasergame huren

De lasergame mogelijkheden zijn enorm en uiterst uniek te noemen. Een fantastische beleving voor kinderen en volwassen vanaf 6 jaar tot 99 jaar. Ga de strijd aan in het bos, leegstaand pand of creëer je eigen slagveld.   U krijgt verschillende spelscenario’s aangeboden lasergame is geschikt voor binnen en buiten. Lasergamen is onschadelijk voor de gezondheid omdat het gebruik maakt van onzichtbare onschadelijke infraroodsignalen. U huurt al een compleet lasergame pakket voor 40 euro op basis van 8 personen uit te breiden tot 16 personen.

Prijs: € 40,- euro per dag

Kinderspellen huren (5 stuks)

Kinderspellen 5 stuks – 55 euro

Set kinderspelen bestaat uit:
Aapjes voeren, Piraat bal gooien ,Piraat ringwerpen ,Clown beker stapelen (of beker omgooien), Giraf hoepel werpen.Erg leuk om er een leuke speldag van te maken waar de kinderen b.v. prijzen kunnen winnen. Vraag gerust naar de prijzen van dit totaalpakket

Ook Partytent, Statafel, biertap of Partyverhuur nodig? Klik hier!

Prijs: € 55,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Letterpakken huren

Vier teamleden dragen de letterpakken. De quizmaster stelt de vragen. Ga zo snel mogelijk in de goede volgorde staan voor het juiste woord en probeer zoveel mogelijk antwoorden te geven binnen 90 seconden.  Inclusief 21 letters, handleiding en 6 vragenlijsten met elk 7 vragen. Dit spel is voor jong en oud en staat garant voor veel plezier.

Ook Partytent, Statafel, biertap of Partyverhuur nodig? Klik hier!

Prijs: € 60,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Pannakooi/boardingveld huren

Deze voetbalboarding/pannakooi is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement. De opblaasbare voetbalboarding is 20 meter lang en 10 meter breed en ongeveer 5 meter hoog. Is rondom voorzien voor hoge netten waardoor het spelelement optimaal is.  Echt een spektakel als hij op staat. Let the game begin!

Ook Partytent, Statafel, biertap of Partyverhuur nodig? Klik hier!

Prijs: € 165,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Ranjakabouter huren

Ranjakabouter – 25 euro

Niet de hele dag achter de kinderen aanlopen om te vragen wat zij willen drinken? Laat ze zelf ranja tappen uit deze speciale Ranjakabouter! GRATIS icm springkussen

Ook Partytent, Statafel, biertap of Partyverhuur nodig? Klik hier!

Prijs: € 25,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Reacties zijn gesloten.