Partyverhuur/Partyservice

Revandoverhuur heeft haar verhuurprogramma uitgebreid met Partyverhuur en Partyservice en beschikt over een uitgebreid assortiment partyitems zoals, evenementen- /partytenten, statafels, biertaps, stoelen, servies en catering. Wij hebben alles is huis om uw feest compleet aan te kleden. Deze pagina geeft u een overzicht van ons uitgebreide assortiment.

Partytenten, luxe tenten,pagodetenten & parasols

Bent u op zoek naar een tent om te huren in de regio Eindhoven of weert / Nederweert?

Dan bent u bij Revandoverhuur aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed assortiment aan tenten en parasols, zoals partytenten, Luxe tenten, met houten vloeren, en nog veel meer. Tevens kunnen de tenten worden voorzien van een houten vloer.

Tapinstallaties en koelingen

Een evenement kan niet zonder tapinstallatie, biertap of koelingen. Huur een tapinstallatie in de Regio Eindhoven of Weert / Stramproy.

Voor het huren van een tapinstallatie of koelingen voor uw festival, evenement of feest bent u bij Revandoverhuur/ PartyXperience bij het juiste adres. Hoge koelingen of een lage koeling of een tap voorzien van een steigerhouten bar. Dit is allemaal mogelijk.

Stoelen/statafels, Barkrukken 

Voordelig stoelen en tafels en statafels huren doe je bij Revandoverhuur. Wij opereren van Eindhoven tot aan Stramproy en Weert en door heel Brabant en Limburg

Zoekt u stoelen, barkrukken en tafels voor uw feest? Wij leveren alles in de regio Eindhoven en Weert en verre omgeving om van uw feest of evenement een echte happening te maken waar nog lang over gesproken zal worden.

Koffie, Thee & warmhouders

Geeft u binnenkort een feest in de omgeving Weert of Eindhoven? Dan bent u bij Revandoverhuur aan het juiste adres voor al uw koffie- en thee benodigdheden.

Revandoverhuur heeft een ruim assortiment Koffie- en Thee benodigdheden en warmhoudartikelen. Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op!

Drank assortiment 

Revandoverhuur biedt u de keuze uit een ruim assortiment dranken. Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij alle onaangebroken verpakkngen retour nemen.
Deze zullen dan ook niet verrekend worden.

Revandoverhuur/ PartyXperience verhuurt diverse partykramen en garderobe artikelen. Of het nu gaat om 20 jassen of 200,  u huurt het compleet bij ons. Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op!

BBQ & panbraai

Eens wat anders dan een barbeque? Wat dacht u van een panbraai huren? Revandoverhuur Maarheeze bezorgd alle benodigdheden van Eindhoven tot aan Stramproy.

Bij Revandoverhuur/ PartyXperience kunt u terecht voor de huur van een barbecue of panbraai. Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt bij ons ook terecht voor een compleet verzorgde barbecue.

Catering service

Wist u dat u bij Revandoverhuur/ PartyXperience ook terecht kunt voor catering faciliteiten?Wij vernemen graag uw wensen en kijken samen met u naar de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden. Of het nu voor 10 personen of voor 200 personen is, wij leveren u geheel kosteloos en vrijblijvend een passende offerte.

Servies, Glaswerk en Bestek

Binnenkort jarig of geeft u een feest in de omgeving Weert of Eindhoven? Bent u op zoek naar Serviesgoed, glaswerk of bestek? Dan bent u bij Revandoverhuur aan het juiste adres.

Wij ontzorgen u volledig voor uw feest. Of het nu gaat om serviesgoed voor de koffie, champagneglazen, bierglazen, schalen, dienbladen of warmhouders, alles wordt door ons geregeld. Wij doen voor u de afwas dus geen zorg voor u.

Decoratie en feestaankleding

Feestaankleding of decoratie kunt u huren bij Revando verhuur. Wij verhuren en leveren feestdecoratie van Eindhoven tot Weert.

Voor elk feest hebben we een gepast interieur. Wij kunnen uw Party tent of luxe tent geheel in stijl aankleden naar uw wensen. Uw feest is onze zorg!

Feestverlichting en Verwarming

Bent u opzoek naar Feestverlichting en Verwarming voor uw feest, dan bent u bij Revandoverhuur bij het juiste adres. Wij leveren in de regio Eindhoven en Weert alles om uw gelegenheid tot een waar feest te maken. Of het nu gaat om partytenten, tafels en stoelen, springkussens of aankleding voor een themafeest.

Reacties zijn gesloten.