Popcorn of Suikerspin machine huren

Iets anders op uw verjaardagsfeest, evenement of ander feest? Probeer dan eens de nostalgische popcornmachine of suikerspin machine. De eyecatcher op locatie en een super attractie voor de kinderen. U kunt bij Revandoverhuur een popcornmachine of suikerspin machine huren en u krijgt de ingrediënten er gratis bij. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van Brabant en Limburg. Onze prijzen zijn weekendprijzen en inclusief btw . Ook Partytent, Statafel, biertap of Partyverhuur nodig? Klik hier!

Popcorn machine huren

Deze nostalgische popcornmachine kan worden ingezet bij iedere feestelijke gebeurtenis en is altijd feest. De prijs is inclusief 50 porties. Meer porties mogelijk tegen betaling. Zeer gemakkelijk te vervoeren met een gewone personenauto of aanhangwagen. Kijk ook eens bij springkussens voor onze aantrekkelijke combipakketten. Springkussen met suikerspin of pocornmachine vanaf €135,-

Ook Partytent, Statafel, biertap of Partyverhuur nodig? Klik hier!

Prijs: € 75,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Popcorn Ingrediënten

Extra porties popcorn nodig op basis van uw aantal gasten? Uiteraard kunt u bij ons ook extra ingrediënten bestellen om gebruik van te maken!

Ook Partytent, Statafel, biertap of Partyverhuur nodig? Klik hier!

Prijs: € 20,- euro voor 100 porties

 

 

Suikerspin machine huren

Deze nostalgische suikerspinmachine (tafelmodel) en eventueel op kar kan worden ingezet bij iedere feestelijke gebeurtenis. Inclusief 50 suikerspinnen. Deze professionele suikerspinmachine is uitermate geschikt om grote hoeveelheden te draaien.

Ook Partytent, Statafel, biertap of Partyverhuur nodig? Klik hier!

Prijs: € 75,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Suikerspin Ingrediënten

Meer porties suikerspin nodig om al uw gasten te kunnen voorzien? Bestel dan eventueel extra ingrediënten bij!

Ook Partytent, Statafel, biertap of Partyverhuur nodig? Klik hier!

Prijs: € 15,- euro per 100 porties

 

Ranjakabouter huren

Het huren van een ranjakabouter doet u bij Revandoverhuur. De kinderen kunnen zelf een verfrissende drank tappen uit deze limonade machine! Dit sprookjesfiguur is een niet te missen attractie voor ieder kinderevenement, zoals een kinderfeest of buurtfeest.
Kabouterfeest: Ranjakabouter+Kabouterkussen+popcorn/suikerspinmachine voor 150 euro incl btw. Uiteraard is iedere variant mogelijk. De ranjakabouter wordt geleverd zonder ranja en bekers

Prijs: € 20,- euro

Reacties zijn gesloten.