Partners

Naast het verhuren van ons ruime assortiment, leveren wij ook totale concepten voor een braderie, straatfeest, schoolfeest, opening, zeskamp of ander evenement. Met ons kennis en ruime ervaring nemen wij de organisatie van uw evenement graag uit handen en werken wij alles keurig en geheel vrijblijvend voor u uit

De partners van Revandoverhuur zijn:
FRIETINC: Dé snackwagen waarmee op locatie de lekkerste verse friet in een ouderwetse puntzak geserveerd wordt. Lekker met Belgische of Hollandse mayonaise, of met één van onze andere sauzen, bijvoorbeeld stoofvlees of home-made satésaus. Heeft u de friet liever in een bakje? Ook dat kan bij Frietinc. Bij Frietinc zijn de mogelijkheden, evenals de friet en snacks, onbeperkt!
www.frietinc.nl

DARKNESSENTERTAINMENT: Entertainment en ballondecoraties op maat te Maarheeze

ANIMATION PARTY: Animation Party is een bedrijf dat er naar streeft om uw bedrijfsfeest of kinderfeest tot een onvergetelijke tijd te maken. Animation PArty zorgt voor entertainment op maat door middel van een ballonnenclown, schminken, typetje, kindertheater, minidisco, sint en piet of paashaas.
Zie voor meerdere mogelijkheden ook onze site onder de link CLOWN/ENTERTAINMENT
www.animationparty.nl

CO-SOUND: DJ voor uw feest of evenement , die rekening houdt met uw wensen omtrent muziekstijl, repertoire en volume , dan bent u bij CO-SOUND aan het juiste adres. Door meer dan 15 jaar ervaring verzorgd CO-SOUND het muzikale entertainment tot in detail met een dj die het publiek aanvoelt, nette uitstraling, en de voor u juiste muziekkeuze heeft
meer info via info@co-sound.nl

Voor al uw artikelen moet u bij Revando zijn!
Revando Verhuur is uw adres in Brabant en Limburg voor het goedkoop huren van springkussens, spelkussens, attracties, spelverhuur, zeskamp huren, popcornmachine, suikerspin machine , hindernisbanen, Abraham pop, Sarah pop, wipe out stormbaan, schminkers, clown, kinderspellen, ranjakoe en nog veel meer. Met onze afhaallocatie in Maarheeze, verhuren wij in heel Brabant en Limburg. Al onze prijzen zijn inclusief btw dus geen verrassingen achteraf! Springkussen huren weert, springkussen huren Nederweert, springkussen huren Baexem, springkussen huren Stramproy, springkussen huren Roermond, springkussen huren Sittard, springkussen huren Ospel. stormbaan huren Limburg, stormbaan huren weert, stormbaan huren Sittard, stormbaan huren Nederweert.

Reacties zijn gesloten.