Suikerspin

Iets anders op uw verjaardagfeest, evenement of ander feest? Probeer dan eens de nostalgische suikerspinmachine. De eyecatcher op locatie en een super attractie voor de kinderen. U kunt bij Revandoverhuur een suikerspinmachine huren en u krijgt de ingrediënten er gratis bij. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van Brabant en Limburg. Onze prijzen zijn weekendprijzen en inclusief btw.

Suikerspin machine huren

Deze nostalgische suikerspinmachine (tafelmodel) en eventueel op kar kan worden ingezet bij iedere feestelijke gebeurtenis. Inclusief 50 suikerspinnen. Zeer gemakkelijk te vervoeren met een gewone personenauto of aanhangwagen. Springkussen met suikerspin of pocornmachine vanaf €135,-. Deze professionele suikerspinmachine is uitermate geschikt om grote hoeveelheden te draaien.

Prijs: € 75,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Suikerspin Ingrediënten

Meer porties suikerspin nodig om al uw gasten te kunnen voorzien? Bestel dan eventueel extra ingrediënten bij!

Prijs: € 15,- euro per 100 porties

 

Ranjakabouter huren

Het huren van een ranjakabouter doet u bij Revandoverhuur. De kinderen kunnen zelf een verfrissende drank tappen uit deze limonade machine! Dit sprookjesfiguur is een niet te missen attractie voor ieder kinderevenement, zoals een kinderfeest of buurtfeest.

Prijs: € 20,- euro per dag (2e dag gratis)

Reacties zijn gesloten.