<< Terug naar overzichtArchery tag spel huren

Bij deze bijzondere manier van boogschieten is het de bedoeling dat je op elkaar schiet met zachte pijlen! Een mix van trefbal, boogschieten en paintball dat ook wel Archery Tag of Archery Attack wordt genoemd. Je huurt een compleet pakket met alle benodigdheden waarmee je klaar bent om gewapend met (zachte) pijl en boog de strijd aan te gaan. Weet jij de tegenstanders te raken?

Iedere speler heeft een gezichtsmasker, een boog en pijlen met (zachte) foampunten waarmee je probeert de tegenstander uit te schakelen. De foampunten van de pijl zijn zeer zacht zodat je enkel voelt dat je geraakt bent maar uiteraard geen pijn voelt. Weet jij als team goed samen te werken zodat de tegenstanders uitgeschakeld kunnen worden? 

Het doel is dat je als eerste de targets van je tegenstander raakt óf om alle tegenstanders uit te schakelen. Je kunt je hierbij verschuilen achter objecten in het speelveld. De objecten zijn los te huren en kosten 10 euro per stuk. 

Je strijdt met twee teams tegen elkaar. Het team dat als eerste alle targets heeft geraakt of alle tegenstanders heeft uitgeschakeld wint archery tag. 

U ontvangt een uitgebreide speluitleg met de diverse spelvarianten.
Dit spel is ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag! 
 
In totaal beschikken wij over 18 bogen en 6 objecten

 

Prijs: 9 euro per persoon

Archery tag spel huren huren
return false; }