Ons assortiment

Break-out Spiderbase

Deze Break Out Spiderbase is een combinatie van twee stormbanen: de Break-outbaan en de Spiderbase. Door deze waanzinnige samenstelling van obstakels is de baan ook uitdagend voor de meest afgetrainde bestormer.

Kiest u voor een verzorgd service dient u de prijs bij ons aan te vragen

Prijs: Prijs: € 720,- euro per dag, zelf afhalen en opzetten.


Hinder-spin

De Spinning Wheel is een erg innovatieve attractie. Twee deelnemers moeten tegen elkaar strijden. Ze moeten allebei zo snel mogelijk hun eigen parcour afleggen. Maar het wordt ze niet makkelijk gemaakt. Nee, tijdens dat je aan het lopen bent draaien er vier armen rond! Dus moet moet steeds alert blijven tijdens het rennen.

Kiest u voor een verzorgd service dient u de prijs bij ons aan te vragen

Prijs: Prijs: € 550,- euro per dag,zelf afhalen en opzetten.


Pipe-Lines

In onze nieuwe attractie moet je van tunnel naar tunnel en van het ene obstakel naar de andere! In de Pipe-Lines ben je net ondergronds aan het survivallen. Op dit luchtkussen kun je jouw survival skills pas echt laten zien. Durf jij door de ondergrondse pijpen te kruipen en te ontsnappen?

Kiest u voor een verzorgd service dient u de prijs bij ons aan te vragen

Prijs: Prijs: € 290,- euro per dag, zelf afhalen en opzetten.


Teak Out Spinning Wheel

Twee deelnemers moeten tegen elkaar strijden. Ze moeten allebei zo snel mogelijk hun eigen parcour afleggen. Maar het wordt ze niet makkelijk gemaakt. Nee, tijdens dat je aan het lopen bent draaien er vier armen rond! Dus moet moet steeds alert blijven tijdens het rennen. Deze attractie is ook erg leuk om in te zetten bij een zeskamp. Zo kun je twee teams tegen elkaar laten racen.

Kiest u voor een verzorgd service dient u de prijs bij ons aan te vragen

Prijs: Prijs: € 680,- euro per dag, zelf afhalen en opzetten.


Break-out Course

Deze stormbaan is gebaseerd op een gevangenis. Probeer op spectaculaire wijze te ontsnappen. Eerst klim je over een hoge muur en glij je naar beneden. Daarna klim je door de tralies van touwen. Baan je een weg door een veld met prikkeldraad. En last but not least klauter je over de hoge gevangenis wand, waar je een diepe sprong richting de vrijheid zal maken. Denk jij dat je kunt ontsnappen?

Kiest u voor een verzorgd service dient u de prijs bij ons aan te vragen

Prijs: Prijs: € 310,- euro per dag, zelf afhalen en opzetten.


The Bootcamp

De Bootcamp van Crazy Air is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan met voldoende wilskracht over de baan heen komen.
Zo is de bootcamp erg goed in te zetten in een zeskamp. Om beurten de hindernissenbaan over om de snelste tijd neer te zetten.
Maar jonge(re) kinderen kunnen zich ook uren vermaken door enkel te spelen op het kussen.

Kiest u voor een verzorgd service dient u de prijs bij ons aan te vragen

Prijs: Prijs: € 310- euro per dag, zelf afhalen en opzetten.


Spiderbase

Baan je een weg door de spinnenwebben om vervolgens een waanzinnige sprong in het diepe te wagen. De Spider-Base heeft een vrijeval van maarliefst 4 meter hoog. Door het unieke klimsysteem kunnen kinderen nooit verder terugvallen dan 80 cm. en zelfs dan, landen ze op een heerlijk zacht bed van elastieken. De attractie heeft aan de achterkant twee spidertowers (torens met diverse lagen elastiek waardoor de gebruiker omhoog moet klimmen) en aan de voorkant twee Basejump valkussens. Overwin je angst voor spinnen en huur deze gigantische attractie nu. Deze attractie is geschikt voor jong en oud.

Kiest u voor een verzorgd service dient u de prijs bij ons aan te vragen

Prijs: Prijs: € 420,- euro per dag, zelf afhalen en opzetten.


Rumble Monkey Run

Beweeg je voor als een echte aap in deze Rumble-Monkey Run! spring van rekstok naar rekstok zonder te vallen en sprint over de diverse loopbruggen, heuvels en zigzag. Uitermate geschikt voor zeskampen van alle leeftijden.

Kiest u voor een verzorgd service dient u de prijs bij ons aan te vragen

Prijs: Prijs: € 440,- euro per dag, zelf afhalen en opzetten.


Army bootcamp run

Bootcampen is sporten in de open lucht met materialen die daar voor handen zijn. Crazy Air maakt het nog uitdagender door er een complete luchtattractie van te maken. Op dit luchtkussen is de mogelijkheid om te slingeren aan de touwen, klimmen over obstakels, kruipen door nauwe doorgangen en nog veel meer hindernissen. Een compleet luchtkussen!

Kiest u voor een verzorgd service dient u de prijs bij ons aan te vragen

Prijs: Prijs: € 385,- euro per dag, zelf afhalen en opzetten.


Stormbaan 14m

hindernisbaan van 14m. voor alle leeftijden geschikt en te verlengen tot 26m

Prijs: 175


Springkussen / klimbaan / klauterbaan

Bent u op zoek naar een echte blikvanger? Kies dan voor deze klimbaan met glijbaan. Dit is de favoriet van alle kinderen. Opbouwen en afbreken 50 euro extra

Dit springkussen valt erg op door zijn hoogte en frisse kleuren. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 175,- euro per dag


Pannakooi/boardingveld huren

Deze voetbalboarding/pannakooi is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement. De opblaasbare voetbalboarding is ruim 6m heeft 2 doeltjes. Is helemaal dicht waardoor het spelelement optimaal is.  Echt een spektakel als hij op staat. Let the game begin!

Opbouwen en afbreken 35 euro extra

Prijs: Prijs: € 150,- euro per dag (2e dag gratis)


Stormbaan / Hindernisbaan 17m

TOP stormbaan!!! ruim 17m klimmen, klauteren en glijden over deze leuke baan met haar frisse kleuren en leuke spelelementen. Geschikt voor alle leeftijden.  Opbouwen en afbreken 50 euro extra

Prijs: Prijs: € 235,- euro per dag


Mega stormbaan 26m

Een absolute topper. Deze mega stormbaan van 26m lang staat voor gegarandeerd succes.

Opbouwen en afbreken 50 euro extra

Prijs: 350 euro


Mega Attracties huren

Let’s play the game met deze toppers. Door een samenwerking met Crazy Air bieden wij u nu ook mega grote stormbanen of attracties aan. Door ons geleverd en opgezet of bij Revandoverhuur opgehaald.

return false; }