Huurvoorwaarden

Revandoverhuur
Het Laar 20 (alleen op afspraak)
Maarheeze

Andre Reina 06-52310631,

BTW-nummer : NL142487478B01
KvK nummer : 59755946

Rabobank rekeningnummer.: NL26 RABO 0148 7513 18

Mocht u het schoonmaken van de materialen willen uitbesteden aan Revandoverhuur dan is dat geen probleem. Het verhuurbedrag wordt dan met € 35,- verhoogd. Opbouwen en afbreken van uw springkussen doen wij gratis indien wij het springkussen bezorgen, mits anders vermeld. Dat geldt niet voor het opbouwen en afbreken van de stormbanen, hindernisbanen en andere attracties die vallen onder de categorie Stormbanen/Zeskamp. 

LET OP! Een springkussen of stormbaan dient op een zachte ondergrond geplaatst te worden ivm de veiligheid van de kinderen

Bij het huren van materialen dient u zich te legitimeren d.m.v. een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Zonder legitimatie worden er geen materialen geleverd.

Winacties: Voor alle winacties van Revandoverhuur geldt: Zelf afhalen, opzetten, afbreken en schoonmaken. Indien het item bezorgd dient te worden kunnen hier extra kosten voor in rekening worden gebracht

CERTIFICATEN/VEILIGHEID:

Al onze springkussen, attracties en stormbanen zijn gekeurd, voorzien van een geldig certificaat en/of voldoen aan de hoge veiligheidseisen conform het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen. Verder mogen de springkussen,attracties, stormbanen of sporttoestellen alleen gebruikt worden onder direct toezicht van de exploitant of beheerder (18+). De huurder verplicht zich om het gehuurde enkel en alleen te gebruiken, te bedienen en te behandelen conform het gestelde in de aan hem overhandigde of anderszins ter hand gestelde handleiding en bedienings- en gebruiksvoorschriften. De huurder verklaart door middel van ondertekening van de overeenkomst een exemplaar van de handleiding c.q. bedienings- en gebruiksvoorschriften van Revandoverhuur te hebben ontvangen.

Het toestel dient te allen tijde vastgemaakt worden zodat het niet kan omwaaien of door oneigenlijk gebruik, kan kantelen.

Prijzen:
Alle prijzen op de website zijn inclusief 21 % BTW.

Activiteiten kunt u telefonisch, per app of per e-mail reserveren. U ontvangt na reservering een ontvangstmail met hetgeen wij met u zijn overeengekomen.Het kan zijn dat onze bevestigingsmail in uw spambox terecht komt. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

1. Gebruik springkussen alleen toegestaan onder toezicht van een bekwaam volwassene ( 18+)
2. Geen Schoenen, brillen, hete of scherpe voorwerpen op het springkussen. GEEN CONFETTIE OP DE SPRINGKUSSENS OF STORMBANEN.
3. Geen voedsel of snoep op het springkussen niet roken op of bij het springkussen
4. Geen gebruik maken van het springkussen bij gebruik van alcohol of drogerende middelen
5. Het is niet toegestaan te worstelen of elkaar te duwen
6. Het is verboden op de wanden te klimmen
7. Niet aan de netten hangen niet in de netten klimmen
8. Bij windkracht 4 (bft) of meer is het verboden het springkussen te gebruiken of op te blazen
9. Bij stroomuitval of storing van de blazer moet iedereen direct van het springkussen af
10. minimale werkdruk 10 mBar maximale werkdruk 30 mBar
11. Springkussen is geschikt voor personen tot 12 jaar tenzij anders aangegeven
12. Maximaal 10 personen op het springkussen tenzij anders aangegeven
13. Bij regen blijft het springkussen in opgeblazen toestand voor de hele huurperiode tot het wordt afgehaald. Uitzondering: bij onweer en hevige rukwinden mag U het springkussen tijdelijk leeg laten lopen. Als de storm is gaan liggen, de blaasinstallatie terug aanzetten zodat er niet teveel regenwater in het luchtkussen kan binnendringen.
14. Het springkussen mag na opstelling niet meer verplaatst worden.
15. Verboden om aan de wanden te hangen of op te klimmen.
16. Bij defect tijdens de huurperiode dient u ons onmiddellijk in kennis te stellen.
17. Het is verboden het springkussen verder te verhuren of geldelijk uit te baten.
18. De huurder staat in voor de bewaking en de bewaring van het gehuurde materiaal gedurende de volledige huurperiode.

19. Het springkussen of stormbaan dient op een zachte ondergrond geplaatst te worden.

VEILIGHEIDSVOORWAARDEN

Naast onze algemene voorwaarden hebben wij deze informatiebrief voor u opgesteld zodat u volledig op de hoogte bent van alle veiligheidsvoorschriften voor het veilig gebruik van een springkussen of attractie.

1. Verhuurder is verantwoordelijk voor veilige plaatsing van het toestel

Springkussens die worden geplaatst zonder toezicht, niet zijn verankerd of zodanig zijn geplaatst dat deze schade oplopen en dus een risico vormt voor de gebruikers is niet toegestaan. Indien u het springkussen zelf plaatst bent u zelf verantwoordelijk voor het naleven van deze voorwaarden.

Revandoverhuur zorgt voor een duidelijke (mondelinge) veiligheidsinstructie bij het afhalen, en geeft u duidelijke instructies mee voor opbouw-, afbouw- en gebruikersinstructies. Tevens zorgt Revandoverhuur voor de benodigde materialen voor het verankeren en valdemping, indien noodzakelijk worden meegeleverd.

2. Verhuurder is verplicht om valdempend materiaal mee te leveren als de ondergrond dit noodzakelijk maakt

Een speeltoestel dat op een verharde ondergrond wordt geplaatst (bijvoorbeeld steen of asfalt) dient aan alle open zijdes te zijn voorzien van valdempend materiaal. Bij een springkussen kun je gebruik maken van speciale (goedgekeurde) valmatten.

De eisen voor valdempend bodemmateriaal zijn vastgelegd in normen NEN-EN 1176 en NEN-EN1177. Er bestaat een relatie tussen de valhoogte van het speeltoestel en het te gebruiken bodemmateriaal. Je kunt dus niet zomaar iedere valmat die je op internet tegenkomt gebruiken als veilig valdempend materiaal voor een speeltoestel. Bij een mat moet een zgn. “kritische valhoogte” bekend zijn. Dit is de maximale hoogte vanaf waar een val door die mat acceptabel gedempt wordt. Matten met een kritische valhoogte lager dan 63 cm mogen nooit worden toegepast, ook niet als de treeplank van het kussen bijvoorbeeld maar 30 cm dik is.

Hoeveel matten heb je nodig bij een springkussen? 

De valzone rond een speeltoestel (valgebied) is het gebied dat kan worden geraakt door een gebruiker wanneer deze valt. Voor opblaasbare speeltoestellen is die valzone rond de ingang, uitgang en open zijdes bepaald in de NEN-EN14960:2019-1. Er vanuit gaande dat ieder springkussen één toezichthouder heeft, kun je de volgende lengtes aanhouden:

    *Open zijdes: 1.2 meter aan alle zijdes.
    *Ingang/uitgang: 1.2 meter aan alle zijdes.

Wij plaatsen enkel springkussen en attracties op een zachte ondergrond

3. Verhuurder moet huurders instrueren over veilig gebruik.

Wij bespreken deze voorwaarden en onze algemene voorwaarden met u waarna u de huurovereenkomst tekent.

4. Het is verplicht om veiligheidsinstructies en waarschuwingen te plaatsen op het speeltoestel.

De opblaasbare speeltoestellen zijn voorzien van deze veiligheidsinstructies en waarschuwingen. Het gaat hierbij om de veiligheidspictogrammen en geschreven instructies. Deze instructies en waarschuwingen dienen altijd zichtbaar en bereikbaar te zijn

5. Ieder ernstig ongeval dat plaatsvindt met een opblaasbaar speeltoestel moet worden gemeld bij de verhuurder en NVWA.

Het melden van ernstige ongevallen met speeltoestellen bij de NVWA en verhuurder is verplicht.

Dat geldt ook voor schade en gebreken voorafgaand of na het gebruik. Revandoverhuur dient te allen tijde te zorgen voor een oplossing.

Na het plaatsen van het springkussen of attractie dient er te allen tijde toezicht te zijn op het springkussen door een persoon van 18 jaar of ouder. Deze persoon houdt toezicht op het juist gebruik van het springkussen of attractie. Hierdoor worden 95% van de ongevallen voorkomen.  

6. Op ieder opblaasbaar speeltoestel moet een uniek nummer aangebracht worden bij de eerste of eerstvolgende keuring.

Alle springkussen en attracties van Revandoverhuur zijn gekeurd volgens de Europese richtlijnen en voorzien van een logboek. Daarnaast krijgt iedere verhuurder regelmatig controle van de NVWA die de springkussens en attracties controleren. Het certificaat kan ingezien worden en vergeleken met het springkussen en attractie. Het logboek betreft een overzicht van alle gebreken en keuringen die zijn verricht aan het springkussen of attractie. U kunt dit logboek te allen tijde inzien.

Laten we samen zorgen voor veilig en optimaal springplezier.

 

Privacy:
Revandoverhuur respecteert de privacy van alle klanten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Revandoverhuur zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren de verhuurovereenkomst. Onze werknemers en door ons (eventueel) ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.
Indien u nog vragen mocht hebben over het privacy beleid van Revandoverhuur, dan kunt u ons altijd per email een bericht sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen

Reservering:
Activiteiten kunt u telefonisch of per e-mail reserveren. U ontvangt na reservering een ontvangstmail met hetgeen wij met u zijn overeengekomen.
Revandoverhuur heeft de afhaallocatie in MAARHEEZE

Begeleiding en Toezicht:
Voor het begeleiden en toezicht houden op de gehuurde attracties rekenen wij €27.50 per persoon per uur excl. btw.

Mooi weer garantie:
Wanneer u een springkussen heeft gereserveerd kunt u deze bij slecht weer kosteloos annuleren tot een dag voor uw reservering. (alleen voor particuliere verhuur). De kussens van Revandoverhuur met dak zijn waterafstotend maar bij flinke en langdurige regenbuien niet waterdicht.

Gebruiksvoorwaarden:
– Springkussens zijn ontworpen voor KINDEREN en dus niet voor volwassenen!
– De blower / blaasinstallatie van het springkussen mag in geen enkel geval worden afgedekt
– Revandoverhuur is niet aansprakelijk voor schade aan en/of letsel door de gehuurde materialen tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van terugbrengen/ophalen.
– De materialen zijn niet verzekerd. Schade tijdens de periode van verhuur zal middels de WA-verzekering van huurder afgehandeld worden.
– Kosten voor repareren worden bij de huurder (diegene die de orderbevestiging ondertekend) in rekening gebracht met een minimum bedrag van € 25,- exclusief 21% BTW
– De huurder dient alle materialen schoon, droog, correct ingepakt en onbeschadigd te retourneren tenzij anders afgesproken bij reservering.

Betaling/legitimatie:
Het verhuurbedrag dient bij afhalen door u, of bezorging door ons, contant te worden betaald. Wij rekenen geen borg maar vragen om gezamelijke zorg.

Levergebied:
Bij Revandoverhuur kunt u een springkussen, stormbaan, rodeostier, surfsimulator, popcornmachine, suikerspinmachine, kinderspellen, tenten, partyverhuur,partyservive, biertaps, verlichting, servies, catering, zeskampkussens en veel meer huren voor de navolgende plaatsen in Brabant en Limburg

s-Gravenmoer, Aarle-Rixtel, Achtmaal, Almkerk, Alphen nb, Andel, Asten, Baarle-Nassau, Babyloniënbroek, Bakel, Bavel, Bavel ac, Beek en Donk, Beers nb, Bergeijk, Bergen op Zoom, Berghem, Berkel-Enschot, Berlicum nb, Best, Beugen, Biest-Houtakker, Biezenmortel, Bladel, Boekel, Bosschenhoofd, Boxmeer, Boxtel, Breda, Breugel, Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Castelré, Casteren, Chaam, Cromvoirt, Cuijk, De Heen, De Moer, De Mortel, De Rips, Den Bosch, Den Dungen, Den Hout nb, Deurne, Diessen, Dinteloord, Dongen, Dorst, Drimmelen, Drongelen, Drunen, Duizel, Dussen, Eersel, Eethen, Eindhoven, Elsendorp, Elshout, Erp, Esbeek, Esch, Escharen, Etten-Leur, Fijnaart, Galder, Gassel, Gastel, Geertruidenberg, Geffen, Geldrop, Gemert, Gemonde, Genderen,Giessen, Gilze, Goirle, Grave, Groeningen, Haaren, Haarsteeg, Haghorst, Halsteren, Handel, Hank, Hapert, Haps, Haren nb, Heerewaarden, Heerle, Heesch, Heeswijk-Dinther, Heeze, Heijningen, Helenaveen, Helmond, Helvoirt, Herpen, Heukelom nb, Heusden gem Asten, Heusden gem Heusden, Hilvarenbeek, Hoenzadriel, Hoeven, Hooge Mierde, Hooge Zwaluwe, Hoogeloon, Hoogerheide, Huijbergen, Hulsel, Hulten, Kaatsheuvel, Katwijk nb, Klundert, Knegsel, Kruisland, Lage Mierde, Lage Zwaluwe, Landhorst, Langenboom, Langeweg, Ledeacker, Leende, Lepelstraat, Liempde, Lierop, Lieshout, Liessel, Linden, Lith, Lithoijen, Loon op Zand, Loosbroek, Luyksgestel, Maarheeze, Maasbommel, Maashees, Macharen, Made, Maren-Kessel, Mariahout, Meeuwen, Megen, Mierlo, Milheeze, Mill, Moerdijk, Moergestel, Moerstraten, Molenschot, Neerkant, Netersel, Nieuw-Vossemeer, Nieuwendijk nb, Nieuwkuijk, Nispen, Nistelrode, Noordhoek, Nuenen, Nuland, Odiliapeel, Oeffelt, Oijen nb, Oirschot, Oisterwijk, Ommel, Oost- West- en Middelbeers, Oosteind, Oosterhout nb, Oploo, Oss, Ossendrecht, Oud Gastel, Oudemolen nb, Oudenbosch, Overloon, Prinsenbeek, Putte, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Ravenstein, Reek, Reusel, Riel, Riethoven, Rijen, Rijkevoort, Rijkevoort-de Walsert, Rijsbergen, Rijswijk nb, Roosendaal, Rosmalen, Rucphen, Sambeek, Schaijk, Schijf, Schijndel, Sleeuwijk, Soerendonk, Someren, Son, Sprang-Capelle, Sprundel, St Anthonis, St Hubert, St Michielsgestel, St Oedenrode, St Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Steenbergen nb, Steensel, Sterksel, Stevensbeek, Strijbeek, Teeffelen, Terheijden, Teteringen, Tilburg, Uden, Udenhout, Uitwijk, Ulicoten, Ulvenhout, Ulvenhout ac, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Velp nb, Venhorst, Vessem, Vianen nb, Vierlingsbeek, Vinkel, Vlierden, Vlijmen, Volkel, Vorstenbosch, Vortum-Mullem, Vught, Waalre, Waalwijk, Waardhuizen, Wagenberg, Wanroij, Waspik, Werkendam, Wernhout, Westerbeek, Westerhoven, Wijk en Aalburg, Wilbertoord, Willemstad nb, Wintelre, Woensdrecht, Woudrichem, Wouw, Wouwse Plantage, Zeeland, Zegge, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Zevenbergschen Hoek Drimmelen, Zundert,herkenbosch, melick, sint odilienberg,vlodrop, swalmen, herten, maasniel, amstenrade, doenrade, oirsbeek, puth, bocholtz, guttecoven, munstergeleen, berg aan de maas ,lemiers, vijlen, berg, broekhem, houthem, schin op geul, sibbe, belfeld, blerick, tegelen, velden, blitterswijck, leunen, oostrum, wanssum, ysselsteyn, klimmen, kunrade, ransdaa,l ubachsberg, stramproy, wijnandsrade, vaesrade, haasdal, arensgenhout, echt susteren ,nederweert, nuth, weert wessem  kessel,thorn, arcen, born ,neeritter ,stein, stevensweert, urmond, neerbeek, spaubeek, reuver, strapmroy, hunsel, ospel, zwartbroek, heythuysen haelen, horn, neer roggel,

return false; }