Ons assortiment

Springkussen Circus open

Springkussen Circus open 4 x 3m.
Dit open springkussen past prima in uw binnengelegenheid, want het is niet hoger dan 2,5m. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 75,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Boerderij met dak

Dit boerderij springkussen is een leuk springkussen met mooie thema prints en frisse kleuren en glijbaan. Afmeting is 4×4.5m.

De 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 90,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Boot

Springkussen boot. Niet weg te denken uit het verhuurprogramma en door zijn vorm wanen de kinderen zich als jonkvrouw, piraat of matroos. Het kussen is totaal 9x4m en is door zijn kleuren en vorm een eyecatcher op ieder feest. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 105,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Krokodil

Nog meer plezier met alle extra functies die dit springkussen krokodil heeft. Kinderen stappen om te beginnen een hindernisbaan binnen en kunnen na het overwinnen van alle hindernissen het kussen weer verlaten via de aaneengesloten glijbaan. De afmeting is 5,5×5,5m. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 125,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen multiplay Onderzee

Springkussen Onderzee huren? Dat biedt uren plezier met klimmen klauteren en glijden. Niet weg te denken uit het verhuurprogramma en door zijn leuke afbeeldingen is het een groot feest. Het kussen heeft een regendak en een afmeting van ruim 5×6,5m. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 125,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Dolfijn

Nog meer plezier met alle extra functies die dit springkussen Dolfijn heeft. Kinderen stappen om te beginnen een hindernisbaan binnen en kunnen na het overwinnen van alle hindernissen het kussen weer verlaten via de aaneengesloten glijbaan.De afmeting is 5,5×5,5m, Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 125,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen multiplay Carrousel

Het carrousel springkussen is door zijn vrolijke kleurstelling en clown animaties een feestelijk springkussen en daardoor breed inzetbaar. Dit carrousel multifun springkussen is een populair item. Het ronde puntdak geeft het springkussen de sfeer van een circustent.

Prijs: Prijs: € 125,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Disco fun

Het originele disco springkussen van Revandoverhuur is een nieuwe sensatie op het gebied van springkussens. Dit disco springkussen wordt compleet geleverd inclusief LED verlichting en geluidsbox met MP3 speler. Zo kunt u op elke locatie uw eigen disco maken.

Prijs: Prijs: € 135,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Racewagen

Wie wil er nou niet in een raceauto springen? Afmetingen zijn 5×7 meter en 4 meter hoog. Fantastisch springkussen en gegarandeerd succes. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 130,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen/hindernisbaan Regenboog

Springkussen/hindernisbaan Regenboog met regendak is een super groot springkussen met uitdagende obstakels. Glijbaan, klimmuur en andere obstakels maken dit springkussen tot een fantastisch springkussen.

De afmeting van dit springkussen is ruim 7.5m diep en 5.5m breed. Topattractie

 

 

Prijs: Prijs: € 155,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Clown Multifun

Springkussen clown multifun 6 X 8 m.
Bent u op zoek naar een echte blikvanger? Kies dan voor het springkussen clown multifun met grote glijbaan. Dit is de favoriet van ieder kind. Dit springkussen valt erg op door zijn hoogte en frisse kleuren.  Opbouwen en afbreken 35 euro extra.

Prijs: Prijs: € 160,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen / Hindernisbaan Atlantis 12m

Super leuk springkussen/ hindernisbaan, met leuke spelelementen. Een waar paradijs om te rennen, klimmen en klauteren. De baan is ruim 12x5m, dus een ware eyecatcher. Opzetten en afbreken 35 euro extra

Prijs: Prijs: € 180- euro per dag


Stormbaan 14m

hindernisbaan van 14m. voor alle leeftijden geschikt en te verlengen tot 26m

Prijs: 175


Pannakooi/boardingveld huren

Deze voetbalboarding/pannakooi is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement. De opblaasbare voetbalboarding is ruim 6m heeft 2 doeltjes. Is helemaal dicht waardoor het spelelement optimaal is.  Echt een spektakel als hij op staat. Let the game begin!

Opbouwen en afbreken 35 euro extra

Prijs: Prijs: € 150,- euro per dag (2e dag gratis)


Stormbaan / Hindernisbaan 17m

TOP stormbaan!!! ruim 17m klimmen, klauteren en glijden over deze leuke baan met haar frisse kleuren en leuke spelelementen. Geschikt voor alle leeftijden.  Opbouwen en afbreken 50 euro extra

Prijs: Prijs: € 235,- euro per dag


Castle Run huren 16 meter

TOP ATTRACTIE!!! ruim 16 m klimmen, klauteren en glijden over deze leuke baan met haar frisse kleuren en leuke spelelementen. Geschikt tot 18 jaar. Opbouwen en afbreken 50 euro extra

Prijs: Prijs: € 225,- euro per dag


Mega stormbaan 26m

Een absolute topper. Deze mega stormbaan van 26m lang staat voor gegarandeerd succes.

Opbouwen en afbreken 50 euro extra

Prijs: 350 euro


Bugs Bunny XXL glijbaan

De megaglijbaan van 12x5m huurt u bij Revandoverhuur. Deze topper is 7 meter hoog en een waar spektakel voor ieder feest of evenement . Deze zware jongen weegt ruim 300kg dus passend vervoer is gewenst. Indien wij het kussen opzetten en afbreken brengen wij 50 euro extra in rekening.

Prijs: Prijs: € 185,- euro per dag.


veiligheidsmat

turnmat/veiligheidsmat om extra bescherming te geven. Indien het kussen op gras staat is dat niet nodig.

Prijs: 5


Springkussens huren

Revandoverhuur biedt een groot assortiment springkussens aan die u kunt huren tegen de laagste prijs. Hierdoor kunt u goedkoop een springkussen huren wat bij u past. Door de gunstige afhaallocatie in Maarheeze verhuren wij springkussens door heel Brabant en Limburg. De prijzen zijn inclusief btw en indien gewenst voor een heel weekend tegen de dagprijs. Wenst u nog meer vermaak? Bij Revandoverhuur kunt u ook terecht voor het huren van een stormbaan, survivalbaan en voetbalspellen. 

Voordelen op een rij;

-10% korting op de dagprijs indien het springkussen of stormbaan zelf opgehaald en teruggebracht wordt.

-2e dag altijd GRATIS. U huurt het springkussen of stormbaan tegen  een zeer lage dagprijs!

-Op basis van 2 dagen het springkussen of stormbaan elders goedkoper? Laat het weten en wij passen onze prijs aan.

-Gratis opzetten en afbreken bij bezorging.

-Geen borg maar gezamelijke zorg!

-15 euro totale bezorgkosten in een straal van 15km rondom Maarheeze.

-Alles op het gebied van Partyverhuur om uw feest helemaal compleet te maken.

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel direct 06-52310631.

return false; }