Ons assortiment

Springkussen Seaworld

Springkussen Seaworld 4 x 3m.
Dit open springkussen past prima in uw binnengelegenheid, want het is niet hoger dan 2,5m. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 75,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Jungle mini

Dit leuke springkussen is met zijn afmetingen ook geschikt voor binnen. 4x3x2.8m. leuk voor de kleine kids met regendak

Prijs: 80 (2e dag gratis)


Springkussen Boerderij met dak

Dit boerderij springkussen is een leuk springkussen met mooie thema prints en frisse kleuren en glijbaan. Afmeting is 4×4.5m.

De 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 90,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Safari Jungle

Lekker springen in de Jungle op een ruim springvlak. Door zijn kleuren en mooie ingang een absolute topper binnen de springkussens. De afmeting die u nodig heeft is ruim 6x6

2e dag gratis

Prijs: 125 euro (2e dag is gratis)


Springkussen Multifun Dino World

Springkussen Dino world huren? Dit kussen biedt uren plezier met klimmen klauteren en glijden. Door het thema is dit kussen geschikt voor jongens en meisjes.  Niet weg te denken uit het verhuurprogramma en door zijn leuke afbeeldingen is het een groot feest. Het kussen heeft een afmeting van ruim 5×5,5m. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 125,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Schateiland

Wie durft het schateiland te betreden en op zoek te gaan naar de schat. Klimmen, klauteren en weer naar buiten glijden voor uren plezier.

Leuk springkussen voor jongens en meisjes en zeker een topper op uw feest. De 2e dag is gratis en wij plaatsen bij bezorging het springkussen ook gratis. De afmeting is 5.5x5.5m

Prijs: 125 per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Leeuw

Nog meer plezier met alle extra functies die dit springkussen leeuw heeft. Kinderen stappen om te beginnen een hindernisbaan binnen en kunnen na het overwinnen van alle hindernissen het kussen weer verlaten via de aaneengesloten glijbaan. De afmeting is 5,5×5,5m. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 125,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Cars

Springkussen cars is een waar speelparadijs voor de kinderen. Dit springkussen heeft een afmeting van 5.5x5.5 en in het kussen , lekker klimmen, klauteren en glijden maar. Wie bereikt de finish als eerste?

Al met al een topper en zeker een succes.

Prijs: 125 per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Prinses

Typisch meisjes kussen met het thema Prinses. Welke jonge prinses wil lekker klimmen en glijden in deze leuke multifun? Afmetingen zijn 5.5x5.5 meter.

Fantastisch springkussen en gegarandeerd succes. Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

 

Prijs: Prijs: € 125,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Nemo

Springkussen Nemo Multifun 
Bent u op zoek naar een echte blikvanger? Kies dan voor het springkussen Nemo multifun met grote glijbaan. Dit is de favoriet van ieder kind. Dit springkussen valt erg op door zijn hoogte en frisse kleuren.  De afmeting is 5.5x5.5m en de hoogte is ruim 3.5 meter

Prijs: Prijs: € 125,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Dolfijn

Nog meer plezier met alle extra functies die dit springkussen Dolfijn heeft. Kinderen stappen om te beginnen een hindernisbaan binnen en kunnen na het overwinnen van alle hindernissen het kussen weer verlaten via de aaneengesloten glijbaan.De afmeting is 5,5×5,5m, Gratis opzetten en afbreken bij bezorging en de 2e dag is gratis.

Prijs: Prijs: € 125,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Multifun Krokodil met dak

De krokodil is de absolute topper binnen de spingkussens en niet weg te denken uit het verhuurprogramma. De krokodil multifun met dak is 5.5x5.5m heeft  pilaren op het springvlak, een klimgedeelte en een glijbaan naar buiten. De uitdagende bek als ingang maakt dit springkussen helemaal af.

135 euro per dag. de 2e dag is gratis en bij bezorging zetten wij het kussen gratis op.

 

Prijs: 135 euro per dag (2e dag is gratis)


Springkussen Multifun Haai XXL

Springen, klauteren en glijden door de bek van de Haai. Deze megatopper is een grote favoriet bij ieder kind door haar vele speelobjecten in het kussen en de leuke glijbaan. Het springkussen heeft een regendak

De afmeting van dit kussen 7.5x4.5 en weegt ruim 160kg

150 euro en de 2e dag is gratis. Opzetten van dit kussen kost 35 euro extra

Prijs: 150 euro per dag (2e dag is gratis)


Springkussen/stormbaan Multifun XXL Piratenboot

De multifun piratenboot springkussen is het grootste springkussen in zijn soort en heeft een afmeting van ruim 8x7m.Een waar speelparadijs voor alle kinderen door de vele obstakels, groot springvlak (ruim 45m2) klimwand en glijbaan. Dit soort springkussens zijn geschikt voor ruim 20 kinderen tegelijk. 

Deze eyechatcher heeft een prachtige uitstraling en door zijn 6m hoge mast heeft het meteen aanzien en een aantrekkingskracht op alle kinderen

Dit kussen weegt ruim 225kg dus bij bezorging dienen we op de plaats moeten kunnen komen waar u het kussen wenst.

Opbouwen en afbreken kost 35 euro extra

Prijs: 195 euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen Disco fun

Het originele disco springkussen van Revandoverhuur is een nieuwe sensatie op het gebied van springkussens. Dit disco springkussen wordt compleet geleverd inclusief LED verlichting en geluidsbox met MP3 speler. Zo kunt u op elke locatie uw eigen disco maken. Dit kussen heeft een diameter van 4 en u heeft ruim 4.5x4.5m ruimte nodig.

Prijs: Prijs: € 135,- euro per dag (2e dag gratis)


Springkussen/glijbaan Slak

Door haar leuke kleuren is dit kussen een gewild springkussen/glijbaan bij de kids. Aan de ene kant klimmen en daarna naar beneden glijden. Dit kussen is 7m lang en ruim 4 m breed.

Deze glijbaan maakt onderdeel uit van de stormbaan Slak van 17m . Zie hiervoor onze catergorie stormbanen

Prijs: 135 euro per dag (2e dag is gratis)


Stormbaan/Hindernisbaan Fun 13m

Klim, glij, spring en ren. Wie haalt als eerste de overkant van deze leuke stormbaan.
Deze baan is voorzien van veiligheidsnetten zodat hij veilig is voor iedere gebruiker. De stormbaan is 13.5m lang, 3.5m breed en ruim 4.5m hoog. Is alleen geschikt voor kinderen en jong volwassenen.De stormbaan bestaat uit 2 delen en heeft 2 blowers. Door zijn formaat is hij op vele plaatsen te gebruiken. De Stormbaan is makkelijk zelf te plaatsen. Indien wij dit voor u verzorgen brengen wij 50 euro extra in rekening.

Prijs: 215 euro per dag


Stormbaan/Hindernisbaan Jungle Run 17m

 

Waan jezelf in het Oerwoud en trotseer deze Jungle stormbaan van 17 m lang. Klimmen, klauteren en glijden door de Jungle.

Deze baan is 17m lang en heeft 2 blowers.

Opzetten en afbreken 50 euro extra.

Prijs: 250 euro per dag


Stormbaan Slak 17m

Fantatischje stormbaan voor de kids. Lekker klimmen, klauteren en glijden over deze leuke stormbaan. Deze stormbaan is 17m lang en bestaat uit 2 delen die gekoppeld kunnen worden.

Door het leuke thema en haar kleuren verhuren wij de glijbaan ook los. Via het net naar boven klimmen en glijden maar. Alleen de glijbaan kost 135 euro.

Deze baan kost 250 euro per dag en wij vragen 50 euro voor het opbouwen en afbreken. 

Prijs: 250 euro per dag


Buikschuifbaan 20 m met bad

Maak de baan nat en schuif 20m ver tot in het zwembad. Wie lukt het om het eindpunt te halen?

 

opzetten/afbreken 50 euro extra

Prijs: 175 euro per dag


Boardingveld huren

Deze voetbalboarding is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement en geschikt voor voetbal, hockey of ook te huren samen met de losse knotsen om knots hockey te spelen. Voor alle leeftijden geschikt.

Let the game begin! het veld is 10x20m.

Ook leuk te comineren met onze puntenwand, snoocer voetbal of knotshockey. 

Opbouwen en afbreken 50 euro extra.

Prijs: Prijs: € 150,- euro per dag (2e dag gratis)


Voetbalsnooker incl ballen

Voetbal Snooker of voetbal Pool is een nieuwe voetbal game met 16 ballen en is afgeleid van het zogenaamde 8-Ball Pool spel.

Dit kan gespeeld worden als onderdeel van de training en natuurlijk als fun onderdeel van allerlei voetbalactiviteiten bij uw vereniging en voor thuis in de tuin.

Gebaseerd op het welbekende snooker biljart met 2 series van 7 gekleurde ballen.

Twee tegenstanders (of twee teams van 2 personen) proberen zo snel mogelijk met de witte bal hun serie van 7 ballen weg te spelen in één van de 6 gaten in de omkadering. Is dit gelukt dan moet als laatste de zwarte bal weggespeeld worden. Dit vergt zowel techniek als tactiek en is bron voor urenlang speelplezier.

afmeting is 470x300. 

 

Prijs: 90 euro per dag


Puntenwand (hockey en voetbal) /Finishboog

Deze megawand is 8x4m en een absolute eyecather op uw evenement of sportdag. Wie scoort 100 punten?

Het puntenzeil is los te maken waardoor het ook geschikt is als finishboog.

Prijs: 70 euro


Voetbal/hockey of totaalpakket

Voetbal/hockey of balpakket voor uren plezier te huur bestaande uit boardingveld, puntenwand en snooker voetbalveld met ballen

 

opzetten afbreken 50 euro extra

Prijs: 285 euro per dag


Veiligheidsmat

turnmat/veiligheidsmat om extra bescherming te geven. Indien het kussen op gras staat is dat niet nodig.

Prijs: 5


Springkussen huren

Revandoverhuur biedt een groot assortiment springkussens aan die u kunt huren tegen de laagste prijs. Hierdoor kunt u goedkoop een springkussen huren wat bij u past. Door de gunstige afhaallocatie in Maarheeze verhuren wij springkussens door heel Brabant en Limburg. De prijzen zijn inclusief btw en indien gewenst voor een heel weekend tegen de dagprijs. Wenst u nog meer vermaak? Bij Revandoverhuur kunt u ook terecht voor het huren van een stormbaan, survivalbaan en voetbalspellen. 

Voordelen op een rij;

-Springkussen 2e dag altijd GRATIS. U huurt het springkussen tegen  een zeer lage dagprijs!

-Gratis opzetten en afbreken bij bezorging, mits anders vermeld

-Geen borg maar gezamelijke zorg!

-25 euro totale bezorgkosten in een straal van 10km rondom Maarheeze.

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel direct 06-52310631.

return false; }