Ons assortiment

Ik hou van Holland

Topper op uw familiefeest, bedrijfsfeest of ander feest. Ik hou van Holland. compleet met vragen, rad, 4 zuilen en 1 zuil voor de spelleider. 

bij het spel zitten een aantal categorieen vragen;

spelling, spel het woord goed en je ontvangt de punten van het rad

anagrammen, de letters staan door elkaar en zorg dat je zo snel als mogelijk je juiste woord weet te raden

Vraag en antwoord, diverse vragen in verschillende categorieen 

Rijtjes, noem de 3 goede antwoorden die op de kaart staan.

Verder zou je hier zelf nog de muziekcategorie kunnen toevoegen. Selecteer een aantal liedjes en stop de muziek waarna het team wat als eerste drukt het liedje moet afmaken.

Al met al is ik hou van Holland een leuk wel voor een hele avond plezier.

 

Prijs: 100 euro per dag


Lasergame/laserguns

De lasergame mogelijkheden zijn enorm en uiterst uniek te noemen. Een fantastische beleving voor kinderen en volwassen vanaf 6 jaar tot 99 jaar. Ga de strijd aan in het bos, leegstaand pand of creëer je eigen slagveld.   U krijgt verschillende spelscenario’s aangeboden lasergame is geschikt voor binnen en buiten. Lasergamen is onschadelijk voor de gezondheid omdat het gebruik maakt van onzichtbare onschadelijke infraroodsignalen.

De guns kosten 5 euro per stuk incl target. Daarnaast is het spel uit te breiden met ITS systeem. Deze ITS systemen reageren op de guns en kunnen gebruikt worden als bom of als medic. Je schakelt hiermee de tegenstander uit of je krijgt er levens bij door de ITS te raken. Fantastische uitbreidingen en maakt het lasergame helemaal compleet.

De guns kosten 5 euro per stuk incl targets.

ITS systeem per set 10 euro

Wij hebben 85 guns om te huren

Prijs: 5 euro


Kinderspellen huren (5 stuks)

Set kinderspelen bestaat uit:
Aapjes voeren, Piraat bal gooien ,Piraat ringwerpen ,Clown beker stapelen (of beker omgooien), Giraf hoepel werpen.Erg leuk om er een leuke speldag van te maken waar de kinderen b.v. prijzen kunnen winnen. Vraag gerust naar de prijzen van dit totaalpakket

Prijs: Prijs: € 55,- euro per dag (2e dag gratis)


Letterpakken huren

Vier teamleden dragen de letterpakken. De quizmaster stelt de vragen. Ga zo snel mogelijk in de goede volgorde staan voor het juiste woord en probeer zoveel mogelijk antwoorden te geven binnen 90 seconden.  Inclusief 21 letters, handleiding en 6 vragenlijsten met elk 7 vragen. Dit spel is voor jong en oud en staat garant voor veel plezier.

Prijs: Prijs: € 60,- euro per dag (2e dag gratis)


watergame

Dit leuke Water Tag-spel is een geweldige beleving voor serieuze waterstrijders. Elke deelnemer doet een Water Tag-vest aan en trekt ter strijden met `n waterpistool/geweer om aan het watergevecht deel te nemen. De regels zijn vrij eenvoudig: Probeer zoveel mogelijk water in de vesten van je tegenstanders te spuiten/krijgen totdat zijn of haar watermeter op zijn vest helemaal gevuld is. Hij of zij moet dan het veld verlaten. Dit waterspel zal voor veel plezier zorgen op het strand, in het park, op de camping of in de tuin.

Totaal 14 vesten en guns beschikbaar. ook leuk te combineren met een buischuifbaan. dan is de waterpret compleet

5 euro per vest zonder pistool. 7 euro incl pistool en vest.

Prijs: 5 euro


Archery tag spel huren

Bij deze bijzondere manier van boogschieten is het de bedoeling dat je op elkaar schiet met zachte pijlen! Een mix van trefbal, boogschieten en paintball dat ook wel Archery Tag of Archery Attack wordt genoemd. Je huurt een compleet pakket met alle benodigdheden waarmee je klaar bent om gewapend met (zachte) pijl en boog de strijd aan te gaan. Weet jij de tegenstanders te raken?

Iedere speler heeft een gezichtsmasker, een boog en pijlen met (zachte) foampunten waarmee je probeert de tegenstander uit te schakelen. De foampunten van de pijl zijn zeer zacht zodat je enkel voelt dat je geraakt bent maar uiteraard geen pijn voelt. Weet jij als team goed samen te werken zodat de tegenstanders uitgeschakeld kunnen worden? 

Het doel is dat je als eerste de targets van je tegenstander raakt óf om alle tegenstanders uit te schakelen. Je kunt je hierbij verschuilen achter objecten in het speelveld. De objecten zijn los te huren en kosten 10 euro per stuk. 

Je strijdt met twee teams tegen elkaar. Het team dat als eerste alle targets heeft geraakt of alle tegenstanders heeft uitgeschakeld wint archery tag. 

U ontvangt een uitgebreide speluitleg met de diverse spelvarianten.
Dit spel is ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag! 
 
In totaal beschikken wij over 18 bogen en 6 objecten

 

Prijs: 9 euro per persoon


Ranjamachine

Met een druk op de knop schenkt deze circusclown een heerlijk glaasje ranja vol.
Terwijl de ranja loopt zal de circusclown zijn kunsten demonstreren door de lampjes fel flitsend te laten knipperen en tevens een vrolijk muziekdeuntje te laten horen.
 

Prijs: 35 euro


Ranjamachine huren of GRATIS

Het huren van een ranjakmachine doet u bij Revandoverhuur. De kinderen kunnen zelf een verfrissende drank tappen uit deze limonade machine! Dit sprookjesfiguur is een niet te missen attractie voor ieder kinderevenement, zoals een kinderfeest of buurtfeest. De ranjamachine wordt geleverd zonder ranja en bekers. Maakt geluid en geeft licht als de ranja wordt getapt

GRATIS; U krijgt de Ranjamachine gratis indien  u daar een springkussen bij huurt. uiteraard indien beschikbaar.

Prijs: € 35,- euro


voetbal snooker incl ballen

Voetbal Snooker of voetbal Pool is een nieuwe voetbal game met 16 ballen en is afgeleid van het zogenaamde 8-Ball Pool spel.

Dit kan gespeeld worden als onderdeel van de training en natuurlijk als fun onderdeel van allerlei voetbalactiviteiten bij uw vereniging en voor thuis in de tuin.

Gebaseerd op het welbekende snooker biljart met 2 series van 7 gekleurde ballen.

Twee tegenstanders (of twee teams van 2 personen) proberen zo snel mogelijk met de witte bal hun serie van 7 ballen weg te spelen in één van de 6 gaten in de omkadering. Is dit gelukt dan moet als laatste de zwarte bal weggespeeld worden. Dit vergt zowel techniek als tactiek en is bron voor urenlang speelplezier.

afmeting is 470x300. 

 

Prijs: 90 euro per dag


boardingveld huren

Deze voetbalboarding is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement en geschikt voor voetbal, hockey of ook te huren samen met een los vollybalnet. Let the game begin!

Ook leuk te comineren met onze puntenwand. 

Opbouwen en afbreken 50 euro extra

Prijs: Prijs: € 150,- euro per dag (2e dag gratis)


puntenwand (hockey en voetbal) /Finishboog

Deze megawand is 8x4m en een absolute eyecather op uw evenement of sportdag. Wie scoort 100 punten?

Het puntenzeil is los te maken waardoor het ook geschikt is als finishboog.

Prijs: 70 euro


voetbal/hockey of balpakket

Voetbal/hockey of balpakket voor uren plezier te huur bestaande uit boardingveld, puntenwand en snooker voetbalveld met ballen

 

opzetten afbreken 50 euro extra

Prijs: 285 euro per dag


Sumopakken volwassenen

Wie duwt de tegenstander als eerste buiten de ring en kan zich kampioen noemen. Compleet met mat, helm en leuke banner om het feest compleet te maken. Wij hebben ook kinderpakken in het thema superman en spiderman

Prijs: 85 euro per dag


Sumopakken kinderen

Wie trekt het sumo pak, spiderman of superman aan en duwt de tegenstander als eerste van de mat. Compleet met helm, mat en banner. 

Prijs: 55 euro per dag


Letterpak/Sumoworstelpakken/ Ik hou van Holland

Huur nu ook de leukste kinderspellen bij Revando verhuur zoals een set van 5 kinderspelen, sumoworstelen, minigolf of ik hou van Holland. Ook leuk te combineren met een springkussen en of ranja machine. 

Voordelen op een rij;

-10% korting op de dagprijs indien het springkussen zelf opgehaald en teruggebracht wordt.

-2e dag altijd GRATIS. U huurt het springkussen daarom tegen  een zeer lage dagprijs!

-Gratis opzetten en afbreken bij bezorging van het springkussen (mits anders vermeld)

-Geen borg maar gezamelijke zorg!

-25 euro totale bezorgkosten in een straal van 10km rondom Maarheeze.

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel direct 06-52310631.

return false; }