Ons assortiment

Lasergame/laserguns

De lasergame mogelijkheden zijn enorm en uiterst uniek te noemen. Een fantastische beleving voor kinderen en volwassen vanaf 6 jaar tot 99 jaar. Ga de strijd aan in het bos, leegstaand pand of creëer je eigen slagveld.   U krijgt verschillende spelscenario’s aangeboden lasergame is geschikt voor binnen en buiten. Lasergamen is onschadelijk voor de gezondheid omdat het gebruik maakt van onzichtbare onschadelijke infraroodsignalen.

De guns kosten 5 euro per stuk incl target. Daarnaast is het spel uit te breiden met ITS systeem. Deze ITS systemen reageren op de guns en kunnen gebruikt worden als bom of als medic. Je schakelt hiermee de tegenstander uit of je krijgt er levens bij door de ITS te raken. Fantastische uitbreidingen en maakt het lasergame helemaal compleet.

De guns kosten 5 euro per stuk incl targets.

ITS systeem per set 10 euro

Wij hebben 60 guns om te huren

Prijs: 5 euro


watergame

Dit leuke Water Tag-spel is een geweldige beleving voor serieuze waterstrijders. Elke deelnemer doet een Water Tag-vest aan en trekt ter strijden met `n waterpistool/geweer om aan het watergevecht deel te nemen. De regels zijn vrij eenvoudig: Probeer zoveel mogelijk water in de vesten van je tegenstanders te spuiten/krijgen totdat zijn of haar watermeter op zijn vest helemaal gevuld is. Hij of zij moet dan het veld verlaten. Dit waterspel zal voor veel plezier zorgen op het strand, in het park, op de camping of in de tuin.

Totaal 14 vesten en guns beschikbaar. ook leuk te combineren met een buischuifbaan. dan is de waterpret compleet

5 euro per vest zonder pistool. 7 euro incl pistool en vest.

Prijs: 5 euro


buikschuifbaan 20 m met bad

Maak de baan nat en schuif 20m ver tot in het zwembad. Wie lukt het om het eindpunt te halen

 

opzetten/afbreken 35 euro extra

Prijs: 175 euro per dag


Lasergame/Watergame huren

Totaal 60 stuks. 5 euro per gun inc targets.
Breid het spel uit met de ITS units. Deze kunnen gebruikt worden als doel of bom. Schiet vele malen raak en activeer de bom waardoor je de tegenstander uitschakelt of activeer hem als medic zodat je levens er bij krijgt als je raakt schiet. Fantastische uitbreiding van de lasergame. 10 euro per set (2 bommen)

Leuk voor een kinderfeestje of ander feest. Gegarandeerd plezier. Ideaal te combineren met een van onze springkussens of attracties.

 

return false; }