Ons assortiment

Lasergame/laserguns

De lasergame mogelijkheden zijn enorm en uiterst uniek te noemen. Een fantastische beleving voor kinderen en volwassen vanaf 6 jaar tot 99 jaar. Ga de strijd aan in het bos, leegstaand pand of creëer je eigen slagveld.   U krijgt verschillende spelscenario’s aangeboden lasergame is geschikt voor binnen en buiten. Lasergamen is onschadelijk voor de gezondheid omdat het gebruik maakt van onzichtbare onschadelijke infraroodsignalen.

De guns kosten 5 euro per stuk incl target. Daarnaast is het spel uit te breiden met ITS systeem. Deze ITS systemen reageren op de guns en kunnen gebruikt worden als bom of als medic. Je schakelt hiermee de tegenstander uit of je krijgt er levens bij door de ITS te raken. Fantastische uitbreidingen en maakt het lasergame helemaal compleet.

De guns kosten 5 euro per stuk incl targets.

ITS systeem per set 10 euro

Naast de pistolen hebben we ook lasergeweren (geschikt vanaf 10/99 jaar). Deze geweren hebben meer mogelijkheden waardoor het spel nog uitgebreider gespeeld kan worden.

Prijs: 5 euro


Lasergame/Lasergeweren

Lasergame next level!

Naast de laserguns hebben nu ook de AssaultStriker lasergeweren. Deze geweren zijn zo groot dat je ze met twee handen moet vasthouden. Ook moet je bij deze geweren je munitie herladen en hebben ze meer opties dan de laserguns. De lasergeweren zijn uit te breiden met targets en de ITS bommen waardoor het spelelement vergroot wordt.

Lasergamen is een super leuke activiteit voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Een lasergameset huren is niet alleen erg leuk als kinderfeestje, klassenfeest, scoutingkamp of tienerfeestje maar ook een leuke activiteit voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en familefeesten. Je bent nooit te oud om het lasergevecht met elkaar aan te gaan! In totaal hebben wij 120  guns en geweren.

de lasergeweren kosten 6 euro per stuk incl een taget. de ITS bommen zijn los bij te huren voor 10 euro per set (2 stuks)

Prijs: 6 euro


Lasergame/Laserguns/lasergeweren huren

Totaal 120 stuks. 5 euro per gun inc targets.
Breid het spel uit met de ITS units. Deze kunnen gebruikt worden als doel of bom. Schiet vele malen raak en activeer de bom waardoor je de tegenstander uitschakelt of activeer hem als medic zodat je levens er bij krijgt als je raakt schiet. Fantastische uitbreiding van de lasergame. 10 euro per set (2 bommen)

Nu ook lasergeweren voor een next level. vrijgezellenfeesten, familiedagen of gewoon met je vrienden lasergamen op een door jou uitgekozen locatie. Gegarandeerd plezier. Ideaal te combineren met een van onze springkussens of attracties.

 

return false; }