Ons assortiment

Lasergame/laserguns

De lasergame mogelijkheden zijn enorm en uiterst uniek te noemen. Een fantastische beleving voor kinderen en volwassen vanaf 6 jaar tot 99 jaar. Ga de strijd aan in het bos, leegstaand pand of creëer je eigen slagveld.   U krijgt verschillende spelscenario’s aangeboden lasergame is geschikt voor binnen en buiten. Lasergamen is onschadelijk voor de gezondheid omdat het gebruik maakt van onzichtbare onschadelijke infraroodsignalen.

De guns kosten 5 euro per stuk incl target. Daarnaast is het spel uit te breiden met ITS systeem. Deze ITS systemen reageren op de guns en kunnen gebruikt worden als bom of als medic. Je schakelt hiermee de tegenstander uit of je krijgt er levens bij door de ITS te raken. Fantastische uitbreidingen en maakt het lasergame helemaal compleet.

De guns kosten 5 euro per stuk incl targets.

ITS systeem per set 10 euro

Wij hebben 85 guns om te huren

Prijs: 5 euro


Lasergame/Lasergeweren

Lasergame next level!

Naast de laserguns hebben nu ook de AssaultStriker lasergeweren. Deze geweren zijn zo groot dat je ze met twee handen moet vasthouden. Ook moet je bij deze geweren je munitie herladen en hebben ze meer opties dan de laserguns. De lasergeweren zijn uit te breiden met targets en de ITS bommen waardoor het spelelement vergroot wordt.

Lasergamen is een super leuke activiteit voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Een lasergameset huren is niet alleen erg leuk als kinderfeestje, klassenfeest, scoutingkamp of tienerfeestje maar ook een leuke activiteit voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en familefeesten. Je bent nooit te oud om het lasergevecht met elkaar aan te gaan! In totaal hebben wij 85  guns en geweren.

de lasergeweren kosten 6 euro per stuk incl een taget. de ITS bommen zijn los bij te huren voor 10 euro per set (2 stuks)

Prijs: 6 euro


Silent Disco huren

Wil jij een leuk feestje zonder overlast? Huur dan onze silent disco koptelefoons met 3 verschillende kleuren en zenders. Ook voor een themafeest, bedrijfsfeest of evenement  is onze silent disco geschikt. Door de verschillende kanalen kan je makkelijk van muziekstyle wisselen en zie je aan de kleur op de koptelefoon wie hetzelfde luistert als jij.

Hoe gaaf is het om de silent disco op je feest te huren al dan niet in combinatie met onze opblaasbare pub. 

De koptelefoons kosten 5 euro per stuk incl de zenders

Het totale pakket is uit te breiden tot 60 koptelefoons en 3 zenders.

Wil jij een leuk pakket samenstellen? informeer dan naar onze pakketprijs incl de zenders of silent disco met onze opblaasbare pub/cafe of kroeg

Prijs: 5 euro


Lasergame/Laserguns/lasergeweren huren

Totaal 85 stuks. 5 euro per gun inc targets.
Breid het spel uit met de ITS units. Deze kunnen gebruikt worden als doel of bom. Schiet vele malen raak en activeer de bom waardoor je de tegenstander uitschakelt of activeer hem als medic zodat je levens er bij krijgt als je raakt schiet. Fantastische uitbreiding van de lasergame. 10 euro per set (2 bommen)

Leuk voor een kinderfeestje of ander feest. Gegarandeerd plezier. Ideaal te combineren met een van onze springkussens of attracties.

 

return false; }