Ons assortiment

Lasergame/laserguns

De lasergame mogelijkheden zijn enorm en uiterst uniek te noemen. Een fantastische beleving voor kinderen en volwassen vanaf 6 jaar tot 99 jaar. Ga de strijd aan in het bos, leegstaand pand of creëer je eigen slagveld.   U krijgt verschillende spelscenario’s aangeboden lasergame is geschikt voor binnen en buiten. Lasergamen is onschadelijk voor de gezondheid omdat het gebruik maakt van onzichtbare onschadelijke infraroodsignalen.

De guns kosten 5 euro per stuk incl target. Daarnaast is het spel uit te breiden met ITS systeem. Deze ITS systemen reageren op de guns en kunnen gebruikt worden als bom of als medic. Je schakelt hiermee de tegenstander uit of je krijgt er levens bij door de ITS te raken. Fantastische uitbreidingen en maakt het lasergame helemaal compleet.

De guns kosten 5 euro per stuk incl targets.

ITS systeem per set 10 euro

Wij hebben 85 guns om te huren

Prijs: 5 euro


Lasergame/Lasergeweren

Lasergame next level!

Naast de laserguns hebben nu ook de AssaultStriker lasergeweren. Deze geweren zijn zo groot dat je ze met twee handen moet vasthouden. Ook moet je bij deze geweren je munitie herladen en hebben ze meer opties dan de laserguns. De lasergeweren zijn uit te breiden met targets en de ITS bommen waardoor het spelelement vergroot wordt.

Lasergamen is een super leuke activiteit voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Een lasergameset huren is niet alleen erg leuk als kinderfeestje, klassenfeest, scoutingkamp of tienerfeestje maar ook een leuke activiteit voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en familefeesten. Je bent nooit te oud om het lasergevecht met elkaar aan te gaan! In totaal hebben wij 85  guns en geweren.

de lasergeweren kosten 6 euro per stuk incl een taget. de ITS bommen zijn los bij te huren voor 10 euro per set (2 stuks)

Prijs: 6 euro


Archery tag spel huren

Bij deze bijzondere manier van boogschieten is het de bedoeling dat je op elkaar schiet met zachte pijlen! Een mix van trefbal, boogschieten en paintball dat ook wel Archery Tag of Archery Attack wordt genoemd. Je huurt een compleet pakket met alle benodigdheden waarmee je klaar bent om gewapend met (zachte) pijl en boog de strijd aan te gaan. Weet jij de tegenstanders te raken?

Iedere speler heeft een gezichtsmasker, een boog en pijlen met (zachte) foampunten waarmee je probeert de tegenstander uit te schakelen. De foampunten van de pijl zijn zeer zacht zodat je enkel voelt dat je geraakt bent maar uiteraard geen pijn voelt. Weet jij als team goed samen te werken zodat de tegenstanders uitgeschakeld kunnen worden? 

Het doel is dat je als eerste de targets van je tegenstander raakt óf om alle tegenstanders uit te schakelen. Je kunt je hierbij verschuilen achter objecten in het speelveld. De objecten zijn los te huren en kosten 10 euro per stuk. 

Je strijdt met twee teams tegen elkaar. Het team dat als eerste alle targets heeft geraakt of alle tegenstanders heeft uitgeschakeld wint archery tag. 

U ontvangt een uitgebreide speluitleg met de diverse spelvarianten.
Dit spel is ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag! 
 
In totaal beschikken wij over 18 bogen en 6 objecten

 

Prijs: 9 euro per persoon


Lasergame/Laserguns/lasergeweren huren

Totaal 85 stuks. 5 euro per gun inc targets.
Breid het spel uit met de ITS units. Deze kunnen gebruikt worden als doel of bom. Schiet vele malen raak en activeer de bom waardoor je de tegenstander uitschakelt of activeer hem als medic zodat je levens er bij krijgt als je raakt schiet. Fantastische uitbreiding van de lasergame. 10 euro per set (2 bommen)

Leuk voor een kinderfeestje of ander feest. Gegarandeerd plezier. Ideaal te combineren met een van onze springkussens of attracties.

 

return false; }