Ons assortiment

Suikerspin machine huren

Deze nostalgische suikerspinmachine (tafelmodel) en eventueel op kar kan worden ingezet bij iedere feestelijke gebeurtenis. Inclusief 50 suikerspinnen. Deze professionele suikerspinmachine is uitermate geschikt om grote hoeveelheden te draaien.

Prijs: Prijs: € 75,- euro per dag (2e dag gratis)


Suikerspin Ingrediënten

Meer porties suikerspin nodig om al uw gasten te kunnen voorzien? Bestel dan eventueel extra ingrediënten bij!

Prijs: Prijs: € 15,- euro per 100 porties


Ranjamachine

Met een druk op de knop schenkt deze circusclown een heerlijk glaasje ranja vol.
Terwijl de ranja loopt zal de circusclown zijn kunsten demonstreren door de lampjes fel flitsend te laten knipperen en tevens een vrolijk muziekdeuntje te laten horen.
 

Prijs: 35 euro


Ranjamachine huren of GRATIS

Het huren van een ranjakmachine doet u bij Revandoverhuur. De kinderen kunnen zelf een verfrissende drank tappen uit deze limonade machine! Dit sprookjesfiguur is een niet te missen attractie voor ieder kinderevenement, zoals een kinderfeest of buurtfeest. De ranjamachine wordt geleverd zonder ranja en bekers. Maakt geluid en geeft licht als de ranja wordt getapt

GRATIS; U krijgt de Ranjamachine gratis indien  u daar een springkussen bij huurt. uiteraard indien beschikbaar.

Prijs: € 35,- euro


Suikerspin machine huren

Iets anders op uw verjaardagsfeest, evenement of ander feest? Probeer dan eens de suikerspin machine. De eyecatcher op locatie en een super attractie voor de kinderen. U kunt bij Revandoverhuur een suikerspin machine huren en u krijgt de ingrediënten er gratis bij. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van Brabant en Limburg. Onze prijzen zijn weekendprijzen en inclusief btw . 

return false; }