Ons assortiment

Feestpop Ordinair 4m hoog

Wanneer je een jarige eens echt wilt verrassen, kies dan voor deze feestpop.Met deze pop heb je een ware eyecatcher is de tuin staan. Voorbijgangers zullen niet zonbder glimlach voorbij gaan.

Wij hebben diverse jaar banners voor deze pop , zoals 25,40,50,65.

 

Prijs: 50 euro voor 3 dagen


Feestpop (sarah) huren vrouw

Een leuke feestpop (sarahpop) voor uw verjaardagsfeest. Makkelijk zelf te plaatsen en voorzien van diverse leeftijdborden. Deze pop is 4m hoog en zal zeker een lach op het gezicht laten zien van de jarige en voorbijgangers

Deze pop is ruim 4 hoog.

 

 

 

Prijs: 50 euro voor 3 dagen


Feestpop Sarah 4m hoog in wijnvat

Deze mooie Sarah pop levert zeker een lach op het gezicht van de jarige. Wil je iemand verrassen die Sarah is geworden dan zal deze sarahpop zeker in de smaak vallen. Maar we hebben ook andere leeftijd banners voor deze pop, 40,50,60,65 jaar.

Prijs: 50 euro voor 3 dagen


Feestpop Abraham 4m hoog in biervat

Deze leuke feestpop is 4 m hoog en levert zeker een lach op het gezicht van de jarige job.

Voor deze feestpop zijn diverse banners beschikbaar 25,40,50,60 jaar dus voor meerdere jarigen geschikt maar natuurlijk ook voor de aankomende Abraham

Prijs: 50 euro voor 3 dagen


Sarahpop feestpop scootmobiel huren

Deze leuke pop is geschikt voor binnen en bij droog weer ook voor buiten. Voorzien van vele leeftijdsbanners waardoor nagenoeg geschikt voor alle leeftijden. Heeft verlichting en een lichte blower waaroor hij ook binnen geplaatst kan worden. Pop is 2.3m hoog en 1,5 m breed 

Prijs: 35 euro voor 3 dagen


Abrahampop feestpop scootmobiel huren

Deze abrahampop op scootmobiel is geschikt voor binnen en bij droog weer ook voor buiten.  Is voorzien van vele leeftijdtijdsbanners waardoor hij voor nagenoeg iedere leeftijd geplaatst kan worden. Door zijn lichte blower ook geschikt voor binnen en is voorien van verlichting.

De hoogte is 2.3m 

Prijs: 35 euro voor 3 dagen


Feestpop Sarah 2.3m hoog

De feestpop is wat kleiner van formaat (2.3) en is een vrolijke feestpop.

Voor de Sarah feestpop hebben wij ook banners van 25,40,50,60 jaar.

Prijs: 35 euro voor 3 dagen


Feestpop Abraham 2.3m hoog

De feestpop is wat kleiner van formaat (2.3m) en betreft een vrolijke feestpop.

Voor de mannelijke feestpop hebben wij banner van 25,40,50,60 jaar,

Prijs: 35 euro voor 3 dagen


Feestpoppen

Abrahampop, Sarahpop en eyecatchers huren doe je bij Revandoverhuur. Door de diverse banners zijn onze poppen ook voor andere feesten geschikt. 40 jaar 50 jaar, 60 jaar ,65 jaar, 70 jaar. 

De feestpoppen op de scootmobiel zijn ook voor binnen geschik en hebben een ingebouwde blower die weinig geluid maakt. Bij deze feestpoppen is iedere leeftijd mogelijk door de grote hoeveelheid banners.  Zo maakt u ieder feest compleet. 

return false; }