Ons assortiment

Ik hou van Holland

Topper op uw familiefeest, bedrijfsfeest of ander feest. Ik hou van Holland. compleet met vragen, rad, 4 zuilen en 1 zuil voor de spelleider. 

bij het spel zitten een aantal categorieen vragen;

spelling, spel het woord goed en je ontvangt de punten van het rad

anagrammen, de letters staan door elkaar en zorg dat je zo snel als mogelijk je juiste woord weet te raden

Vraag en antwoord, diverse vragen in verschillende categorieen 

Rijtjes, noem de 3 goede antwoorden die op de kaart staan.

Verder zou je hier zelf nog de muziekcategorie kunnen toevoegen. Selecteer een aantal liedjes en stop de muziek waarna het team wat als eerste drukt het liedje moet afmaken.

Al met al is ik hou van Holland een leuk wel voor een hele avond plezier.

 

Prijs: 100 euro per dag


Lasergame/laserguns

De lasergame mogelijkheden zijn enorm en uiterst uniek te noemen. Een fantastische beleving voor kinderen en volwassen vanaf 6 jaar tot 99 jaar. Ga de strijd aan in het bos, leegstaand pand of creëer je eigen slagveld.   U krijgt verschillende spelscenario’s aangeboden lasergame is geschikt voor binnen en buiten. Lasergamen is onschadelijk voor de gezondheid omdat het gebruik maakt van onzichtbare onschadelijke infraroodsignalen.

De guns kosten 5 euro per stuk incl target. Daarnaast is het spel uit te breiden met ITS systeem. Deze ITS systemen reageren op de guns en kunnen gebruikt worden als bom of als medic. Je schakelt hiermee de tegenstander uit of je krijgt er levens bij door de ITS te raken. Fantastische uitbreidingen en maakt het lasergame helemaal compleet.

De guns kosten 5 euro per stuk incl targets.

ITS systeem per set 10 euro

Wij hebben 85 guns om te huren

Prijs: 5 euro


Kinderspellen huren (5 stuks)

Set kinderspelen bestaat uit:
Aapjes voeren, Piraat bal gooien ,Piraat ringwerpen ,Clown beker stapelen (of beker omgooien), Giraf hoepel werpen.Erg leuk om er een leuke speldag van te maken waar de kinderen b.v. prijzen kunnen winnen. Vraag gerust naar de prijzen van dit totaalpakket

Prijs: Prijs: € 55,- euro per dag (2e dag gratis)


Letterpakken huren

Vier teamleden dragen de letterpakken. De quizmaster stelt de vragen. Ga zo snel mogelijk in de goede volgorde staan voor het juiste woord en probeer zoveel mogelijk antwoorden te geven binnen 90 seconden.  Inclusief 21 letters, handleiding en 6 vragenlijsten met elk 7 vragen. Dit spel is voor jong en oud en staat garant voor veel plezier.

Prijs: Prijs: € 60,- euro per dag (2e dag gratis)


watergame

Dit leuke Water Tag-spel is een geweldige beleving voor serieuze waterstrijders. Elke deelnemer doet een Water Tag-vest aan en trekt ter strijden met `n waterpistool/geweer om aan het watergevecht deel te nemen. De regels zijn vrij eenvoudig: Probeer zoveel mogelijk water in de vesten van je tegenstanders te spuiten/krijgen totdat zijn of haar watermeter op zijn vest helemaal gevuld is. Hij of zij moet dan het veld verlaten. Dit waterspel zal voor veel plezier zorgen op het strand, in het park, op de camping of in de tuin.

Totaal 14 vesten en guns beschikbaar. ook leuk te combineren met een buischuifbaan. dan is de waterpret compleet

5 euro per vest zonder pistool. 7 euro incl pistool en vest.

Prijs: 5 euro


Springkussen/Stormbaan Multifun Garage

Springkussen garage is een waar speelparadijs voor de kinderen. Dit springkussen heeft een afmeting van 6x6 en in het kussen staan divere toestellen waar de kinderen doorheen en overheen kunnen klimmen. Dit mutifun springkussen heeft een regendak en is helemaal voorzien van netten. Daarnaast kan het kussen aan de zijkant geopend worden waardoor en een stormbaan ontstaat.

Wie weet het snelst door de banden te kruipen, langs de hindernis te rennen en over de moersleutel te klimmen?

Al met al een topper en zeker een succes

Prijs: 125 per dag (2e dag gratis)


Springkussen/Hindernisbaan Regenboog Multiplay

Springkussen/hindernisbaan Regenboog met regendak is een super groot springkussen met uitdagende obstakels. Glijbaan, klimmuur en andere obstakels maken dit springkussen tot een fantastisch springkussen.

De afmeting van dit springkussen is ruim 7.5m diep en 5.5m breed. Topattractie

 

 

Prijs: Prijs: € 155,- euro per dag (2e dag gratis)


Stormbaan/Hindernisbaan Fun 13m

Klim, glij, spring en ren. Wie haalt als eerste de overkant van deze leuke stormbaan.
Deze baan is voorzien van veiligheidsnetten zodat hij veilig is voor iedere gebruiker. De stormbaan is 13.5m lang, 3.5m breed en ruim 4.5m hoog. Is alleen geschikt voor kinderen en jong volwassenen.De stormbaan bestaat uit 2 delen en heeft 2 blowers. door zijn formaat is hij op vele plaatsen te gebruiken. De Stormbaan is makkelijk zelf te plaatsen. Indien wij dit voor u verzorgen brengen wij 50 euro extra in rekening.

Prijs: 195 euro per dag


Stormbaan/Hindernisbaan Jungle Run 17m

 

Waan jezelf in het Oerwoud en trotseer deze Jungle stormbaan van 17 m lang. klimmen, klauteren en glijden door de Jungle.

Deze baan is 17m lang en heeft 2 blowers.

opzetten en afbreken 50 euro extra

Prijs: 245 euro per dag


Stormbaan Slak 17m

Fantatischje stormbaan voor de kids. Lekker klimmen, klauteren en glijden over deze leuke stormbaan. Deze stormbaan is 17m lang en bestaat uit 2 delen die gekoppeld kunnen worden.

Door het leuke thema en haar kleuren verhuren wij de glijbaan ook los. Via het net naar boven klimmen en glijden maar. Alleen de glijbaan kost 135 euro.

Deze baan kost 245 euro per dag en wij vragen 50 euro voor het opbouwen en afbreken. 

Prijs: 245 euro per dag


buikschuifbaan 20 m met bad

Maak de baan nat en schuif 20m ver tot in het zwembad. Wie lukt het om het eindpunt te halen

 

opzetten/afbreken 35 euro extra

Prijs: 175 euro per dag


boardingveld huren

Deze voetbalboarding is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement en geschikt voor voetbal, hockey of ook te huren samen met een los vollybalnet. Let the game begin!

Ook leuk te comineren met onze puntenwand. 

Opbouwen en afbreken 35 euro extra

Prijs: Prijs: € 150,- euro per dag (2e dag gratis)


puntenwand (hockey en voetbal) /Finishboog

Deze megawand is 8x4m en een absolute eyecather op uw evenement of sportdag. Wie scoort 100 punten?

Het puntenzeil is los te maken waardoor het ook geschikt is als finishboog.

Prijs: 70 euro


Sumopakken kinderen

Wie trekt het sumo pak, spiderman of superman aan en duwt de tegenstander als eerste van de mat. Compleet met helm, mat en banner. 

Prijs: 55 euro per dag


Sumopakken volwassenen

Wie duwt de tegenstander als eerste buiten de ring en kan zich kampioen noemen. Compleet met mat, helm en leuke banner om het feest compleet te maken. Wij hebben ook kinderpakken in het thema superman en spiderman

Prijs: 85 euro per dag


veiligheidsmat

turnmat/veiligheidsmat om extra bescherming te geven. Indien het kussen op gras staat is dat niet nodig.

Prijs: 5


Stormbanen/zeskamp

Revando Verhuur heeft een aantal stormbanen en survivalbanen die u tegen de laagste prijs kunt huren. Organiseer je eigen zeskamp, vrijgezellenfeest of evenement en stel je eigen pakket samen. Door onze gunstige afhaallocatie in Maarheeze,verhuren wij door heel Brabant en Limburg onze stormbanen, survivalbanen, springkussens, glijbanen, en andere attracties.  Uw feest is onze zorg!!

Voordelen op een rij;

-U huurt de stormbaan tegen  een zeer lage dagprijs! de 2e dag 50% mits anders vermeld

-Geen borg maar gezamelijke zorg!

-15 euro totale bezorgkosten in een straal van 10km rondom Maarheeze.

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel direct 06-52310631.

 

return false; }