Ons assortiment

Ik hou van Holland

Topper op uw familiefeest, bedrijfsfeest of ander feest. Ik hou van Holland. compleet met vragen, rad, 4 zuilen en 1 zuil voor de spelleider. 

bij het spel zitten een aantal categorieen vragen;

spelling, spel het woord goed en je ontvangt de punten van het rad

anagrammen, de letters staan door elkaar en zorg dat je zo snel als mogelijk je juiste woord weet te raden

Vraag en antwoord, diverse vragen in verschillende categorieen 

Rijtjes, noem de 3 goede antwoorden die op de kaart staan.

Verder zou je hier zelf nog de muziekcategorie kunnen toevoegen. Selecteer een aantal liedjes en stop de muziek waarna het team wat als eerste drukt het liedje moet afmaken.

Al met al is ik hou van Holland een leuk wel voor een hele avond plezier.

 

Prijs: 100 euro per dag


Stokvangen/ Vang "m vlug

Wie kan de meeste stokken, plastic bierflesjes of voor de kids, de knuffels vangen voordat ze de grond raken. Leuk gezelschapsspel voor jong en oud. 1 persoon kan het digitale bord bedienen en de andere persoon speelt het spel.

Leuk te combineren met het combi pakket, Ik hou van Holland voor uren spelplezier.

Het combipakket Ik hou van Holland bestaat uit;

Ik hou van Holland 

Letterpakken

Stokvangen.

Mooi compleet pakket voor teamuitjes, familiedagen, straatfeesten, feesten of vrijgezellen feesten 

Prijs: 49


Letterpakken huren

Vier teamleden dragen de letterpakken. De quizmaster stelt de vragen. Ga zo snel mogelijk in de goede volgorde staan voor het juiste woord en probeer zoveel mogelijk antwoorden te geven binnen 90 seconden.  Inclusief 21 letters, handleiding en 6 vragenlijsten met elk 7 vragen. Dit spel is voor jong en oud en staat garant voor veel plezier.

Prijs: Prijs: € 60,- euro per dag (2e dag gratis)


combipakket Ik hou van Holland

Urenspelplezier voor je bedrijfsfeestje, vrijgezellen feest, buurtfeest, familiedag of feest met dit combipaket. Tover je feest of gelegenheid om tot een ware spelshow.

het combipakket bestaat uit:

Ik hou van Holland, compleet met vragen en opdrachten. Plug and play

Letterpakken. Welk team maakt het snelst het woord compleet. Leuk spel voor jong en oud met veel vragen

Stokvangen. Wie vangt de meeste items voordat ze de grond raken.

Prijs: 200


Lasergame/laserguns

De lasergame mogelijkheden zijn enorm en uiterst uniek te noemen. Een fantastische beleving voor kinderen en volwassen vanaf 6 jaar tot 99 jaar. Ga de strijd aan in het bos, leegstaand pand of creëer je eigen slagveld.   U krijgt verschillende spelscenario’s aangeboden lasergame is geschikt voor binnen en buiten. Lasergamen is onschadelijk voor de gezondheid omdat het gebruik maakt van onzichtbare onschadelijke infraroodsignalen.

De guns kosten 5 euro per stuk incl target. Daarnaast is het spel uit te breiden met ITS systeem. Deze ITS systemen reageren op de guns en kunnen gebruikt worden als bom of als medic. Je schakelt hiermee de tegenstander uit of je krijgt er levens bij door de ITS te raken. Fantastische uitbreidingen en maakt het lasergame helemaal compleet.

De guns kosten 5 euro per stuk incl targets.

ITS systeem per set 10 euro

Naast de pistolen hebben we ook lasergeweren (geschikt vanaf 10/99 jaar). Deze geweren hebben meer mogelijkheden waardoor het spel nog uitgebreider gespeeld kan worden.

Prijs: 5 euro


Lasergame/Lasergeweren

Lasergame next level!

Naast de laserguns hebben nu ook de AssaultStriker lasergeweren. Deze geweren zijn zo groot dat je ze met twee handen moet vasthouden. Ook moet je bij deze geweren je munitie herladen en hebben ze meer opties dan de laserguns. De lasergeweren zijn uit te breiden met targets en de ITS bommen waardoor het spelelement vergroot wordt.

Lasergamen is een super leuke activiteit voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Een lasergameset huren is niet alleen erg leuk als kinderfeestje, klassenfeest, scoutingkamp of tienerfeestje maar ook een leuke activiteit voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en familefeesten. Je bent nooit te oud om het lasergevecht met elkaar aan te gaan! In totaal hebben wij 120  guns en geweren.

de lasergeweren kosten 6 euro per stuk incl een taget. de ITS bommen zijn los bij te huren voor 10 euro per set (2 stuks)

Prijs: 6 euro


Kinderspellen huren (5 stuks)

Set kinderspelen bestaat uit:
Aapjes voeren, Piraat bal gooien ,Piraat ringwerpen ,Clown beker stapelen (of beker omgooien), Giraf hoepel werpen.Erg leuk om er een leuke speldag van te maken waar de kinderen b.v. prijzen kunnen winnen. Vraag gerust naar de prijzen van dit totaalpakket

Prijs: Prijs: € 55,- euro per dag (2e dag gratis)


Watergame

Dit leuke Water Tag-spel is een geweldige beleving voor serieuze waterstrijders. Elke deelnemer doet een Water Tag-vest aan en trekt ter strijden met `n waterpistool/geweer om aan het watergevecht deel te nemen. De regels zijn vrij eenvoudig: Probeer zoveel mogelijk water in de vesten van je tegenstanders te spuiten/krijgen totdat zijn of haar watermeter op zijn vest helemaal gevuld is. Hij of zij moet dan het veld verlaten. Dit waterspel zal voor veel plezier zorgen op het strand, in het park, op de camping of in de tuin.

Totaal 14 vesten en guns beschikbaar. ook leuk te combineren met een buischuifbaan. dan is de waterpret compleet

5 euro per vest zonder pistool. 7 euro incl pistool en vest.

Prijs: 5 euro


Springkussen/stormbaan Multifun XXL Piratenboot

De multifun piratenboot springkussen is het grootste springkussen in zijn soort en heeft een afmeting van ruim 8x7m.Een waar speelparadijs voor alle kinderen door de vele obstakels, groot springvlak (ruim 45m2) klimwand en glijbaan. Dit soort springkussens zijn geschikt voor ruim 20 kinderen tegelijk. 

Deze eyechatcher heeft een prachtige uitstraling en door zijn 6m hoge mast heeft het meteen aanzien en een aantrekkingskracht op alle kinderen

Dit kussen weegt ruim 225kg dus bij bezorging dienen we op de plaats moeten kunnen komen waar u het kussen wenst.

Opbouwen en afbreken kost 35 euro extra

Prijs: 195 euro per dag (2e dag gratis)


Stormbaan/Hindernisbaan Fun 13m

Klim, glij, spring en ren. Wie haalt als eerste de overkant van deze leuke stormbaan.
Deze baan is voorzien van veiligheidsnetten zodat hij veilig is voor iedere gebruiker. De stormbaan is 13.5m lang, 3.5m breed en ruim 4.5m hoog. Is alleen geschikt voor kinderen en jong volwassenen.De stormbaan bestaat uit 2 delen en heeft 2 blowers. Door zijn formaat is hij op vele plaatsen te gebruiken. De Stormbaan is makkelijk zelf te plaatsen. Indien wij dit voor u verzorgen brengen wij 50 euro extra in rekening.

Prijs: 215 euro per dag


Stormbaan/Hindernisbaan Jungle Run 17m

 

Waan jezelf in het Oerwoud en trotseer deze Jungle stormbaan van 17 m lang. Klimmen, klauteren en glijden door de Jungle.

Deze baan is 17m lang en heeft 2 blowers.

Opzetten en afbreken 50 euro extra.

Prijs: 250 euro per dag


Stormbaan Slak 17m

Fantatischje stormbaan voor de kids. Lekker klimmen, klauteren en glijden over deze leuke stormbaan. Deze stormbaan is 17m lang en bestaat uit 2 delen die gekoppeld kunnen worden.

Door het leuke thema en haar kleuren verhuren wij de glijbaan ook los. Via het net naar boven klimmen en glijden maar. Alleen de glijbaan kost 135 euro.

Deze baan kost 250 euro per dag en wij vragen 50 euro voor het opbouwen en afbreken. 

Prijs: 250 euro per dag


Buikschuifbaan 20 m met bad

Maak de baan nat en schuif 20m ver tot in het zwembad. Wie lukt het om het eindpunt te halen?

 

opzetten/afbreken 50 euro extra

Prijs: 175 euro per dag


Silent Disco huren

Wil jij een leuk feestje zonder overlast? Huur dan onze silent disco koptelefoons met 3 verschillende kleuren en zenders. Ook voor een themafeest, bedrijfsfeest of evenement  is onze silent disco geschikt. Door de verschillende kanalen kan je makkelijk van muziekstyle wisselen en zie je aan de kleur op de koptelefoon wie hetzelfde luistert als jij.

Hoe gaaf is het om de silent disco op je feest te huren al dan niet in combinatie met onze opblaasbare pub. 

De koptelefoons kosten 5 euro per stuk incl de zenders

Het totale pakket is uit te breiden tot 60 koptelefoons en 3 zenders.

Wil jij een leuk pakket samenstellen? informeer dan naar onze pakketprijs incl de zenders of silent disco met onze opblaasbare pub/cafe of kroeg

Prijs: 5 euro


Voetbalsnooker incl ballen

Voetbal Snooker of voetbal Pool is een nieuwe voetbal game met 16 ballen en is afgeleid van het zogenaamde 8-Ball Pool spel.

Dit kan gespeeld worden als onderdeel van de training en natuurlijk als fun onderdeel van allerlei voetbalactiviteiten bij uw vereniging en voor thuis in de tuin.

Gebaseerd op het welbekende snooker biljart met 2 series van 7 gekleurde ballen.

Twee tegenstanders (of twee teams van 2 personen) proberen zo snel mogelijk met de witte bal hun serie van 7 ballen weg te spelen in één van de 6 gaten in de omkadering. Is dit gelukt dan moet als laatste de zwarte bal weggespeeld worden. Dit vergt zowel techniek als tactiek en is bron voor urenlang speelplezier.

afmeting is 470x300. 

 

Prijs: 90 euro per dag


knots hockey

Knots gek spel. Speel hockey met deze apparte ronde knotssticks. Set bestaat uit 2x 5 sets knotsen en een bal.

Door de ronde staven is het lastig om de bal te krijgen waar je wil. Het knotshockey spel is leuk te spelen in onze boarding. informeer naar onze gunstige combinatievoorwaarden

Prijs: 30 euro


Boardingveld huren

Deze voetbalboarding is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement en geschikt voor voetbal, hockey of ook te huren samen met de losse knotsen om knots hockey te spelen. Voor alle leeftijden geschikt.

Let the game begin! het veld is 10x20m.

Ook leuk te comineren met onze puntenwand, snoocer voetbal of knotshockey. 

Opbouwen en afbreken 50 euro extra.

Prijs: Prijs: € 150,- euro per dag (2e dag gratis)


Puntenwand (hockey en voetbal) /Finishboog

Deze megawand is 8x4m en een absolute eyecather op uw evenement of sportdag. Wie scoort 100 punten?

Het puntenzeil is los te maken waardoor het ook geschikt is als finishboog.

Prijs: 70 euro


Voetbal/hockey of totaalpakket

Voetbal/hockey of balpakket voor uren plezier te huur bestaande uit boardingveld, puntenwand en snooker voetbalveld met ballen

 

opzetten afbreken 50 euro extra

Prijs: 285 euro per dag


Sumopakken volwassenen

Wie duwt de tegenstander als eerste buiten de ring en kan zich kampioen noemen. Compleet met mat, helm en leuke banner om het feest compleet te maken. Wij hebben ook kinderpakken in het thema superman en spiderman

Prijs: 85 euro per dag


Sumopakken kinderen

Wie trekt het sumo pak, spiderman of superman aan en duwt de tegenstander als eerste van de mat. Compleet met helm, mat en banner. 

Prijs: 55 euro per dag


Veiligheidsmat

turnmat/veiligheidsmat om extra bescherming te geven. Indien het kussen op gras staat is dat niet nodig.

Prijs: 5


Stormbanen/zeskamp/voetbal/hockey

Revando Verhuur heeft een aantal stormbanen en survivalbanen die u tegen de laagste prijs kunt huren. Organiseer je eigen zeskamp, vrijgezellenfeest of evenement en stel je eigen pakket samen. Door onze gunstige afhaallocatie in Maarheeze,verhuren wij door heel Brabant en Limburg onze stormbanen, survivalbanen, springkussens, glijbanen, en andere attracties.  Uw feest is onze zorg!!

Voordelen op een rij;

-U huurt de stormbaan tegen  een zeer lage dagprijs! de 2e dag 50% mits anders vermeld

-Geen borg maar gezamelijke zorg!

-25 euro totale bezorgkosten in een straal van 10km rondom Maarheeze.

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel direct 06-52310631.

 

return false; }