Ons assortiment

Ik hou van Holland

Topper op uw familiefeest, bedrijfsfeest of ander feest. Ik hou van Holland. compleet met vragen, rad, 4 zuilen en 1 zuil voor de spelleider. 

Prijs: 100 euro


Kinderspellen huren (5 stuks)

Set kinderspelen bestaat uit:
Aapjes voeren, Piraat bal gooien ,Piraat ringwerpen ,Clown beker stapelen (of beker omgooien), Giraf hoepel werpen.Erg leuk om er een leuke speldag van te maken waar de kinderen b.v. prijzen kunnen winnen. Vraag gerust naar de prijzen van dit totaalpakket

Prijs: Prijs: € 55,- euro per dag (2e dag gratis)


Letterpakken huren

Vier teamleden dragen de letterpakken. De quizmaster stelt de vragen. Ga zo snel mogelijk in de goede volgorde staan voor het juiste woord en probeer zoveel mogelijk antwoorden te geven binnen 90 seconden.  Inclusief 21 letters, handleiding en 6 vragenlijsten met elk 7 vragen. Dit spel is voor jong en oud en staat garant voor veel plezier.

Prijs: Prijs: € 60,- euro per dag (2e dag gratis)


watergame

Dit leuke Water Tag-spel is een geweldige beleving voor serieuze waterstrijders. Elke deelnemer doet een Water Tag-vest aan en trekt ter strijden met `n waterpistool/geweer om aan het watergevecht deel te nemen. De regels zijn vrij eenvoudig: Probeer zoveel mogelijk water in de vesten van je tegenstanders te spuiten/krijgen totdat zijn of haar watermeter op zijn vest helemaal gevuld is. Hij of zij moet dan het veld verlaten. Dit waterspel zal voor veel plezier zorgen op het strand, in het park, op de camping of in de tuin.

Totaal 14 vesten en guns beschikbaar. ook leuk te combineren met een buischuifbaan. dan is de waterpret compleet

5 euro per vest zonder pistool. 7 euro incl pistool en vest.

Prijs: 5


Springkussen/Stormbaan multifun Garage

Springkussen garage is een waar speelparadijs voor de kinderen. Dit springkussen heeft een afmeting van 6x6 en in het kussen staan divere toestellen waar de kinderen doorheen en overheen kunnen klimmen. Dit mutifun springkussen heeft een regendak en is helemaal voorzien van netten. Daarnaast kan het kussen aan de zijkant geopend worden waardoor en een stormbaan ontstaat.

Wie weet het snelst door de banden te kruipen, langs de hindernis te rennen en over de moersleutel te klimmen?

Al met al een topper en zeker een succes

Prijs: 125 per dag (2e dag gratis)


Springkussen/hindernisbaan Regenboog Multiplay

Springkussen/hindernisbaan Regenboog met regendak is een super groot springkussen met uitdagende obstakels. Glijbaan, klimmuur en andere obstakels maken dit springkussen tot een fantastisch springkussen.

De afmeting van dit springkussen is ruim 7.5m diep en 5.5m breed. Topattractie

 

 

Prijs: Prijs: € 155,- euro per dag (2e dag gratis)


sumopakken volwassenen

Wie duwt de tegenstander als eerste buiten de ring en kan zich kampioen noemen. Compleet met mat, helm en leuke banner om het feest compleet te maken. Wij hebben ook kinderpakken in het thema superman en spiderman

Prijs: 85 euro per dag


Stormbaan 14m

hindernisbaan van 14m. voor alle leeftijden geschikt.

Opzetten en afbreken kost 35 euro extra

 

Prijs: 175


Pannakooi/boardingveld huren

Deze voetbalboarding/pannakooi is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement. De opblaasbare voetbalboarding is ruim 6m heeft 2 doeltjes. Is helemaal dicht waardoor het spelelement optimaal is.  Echt een spektakel als hij op staat. Let the game begin!

Opbouwen en afbreken 35 euro extra

Prijs: Prijs: € 150,- euro per dag (2e dag gratis)


Sumopakken kinderen

Wie trekt het sumo pak, spiderman of superman aan en duwt de tegenstander als eerste van de mat. Compleet met helm, mat en banner. 

Prijs: 55 euro per dag


Stormbaan / Hindernisbaan 17m

TOP stormbaan!!! ruim 17m klimmen, klauteren en glijden over deze leuke baan met haar frisse kleuren en leuke spelelementen. Geschikt voor alle leeftijden.  Opbouwen en afbreken 50 euro extra

Prijs: Prijs: € 235,- euro per dag


Stormbaan Jungle Run 17m

Waan jezelf in de Jungle en trotseer deze leuke 17m lange stormbaan. geschikt tot 18 jaar.

deze baan heeft 2 blowers.

Opzetten en afbreken kost 50 euro extra

Prijs: 245


Mega attracties huren

Door een samenwerkingsverband met Crazy Air uit Gemert en Revandoverhuur kunt u de mega attracties reserveren bij Crazy Air en bij Revandoverhuur in Maarheeze ophalen. Hierdoor hoeft u niet naar Gemert de spullen op te halen of betaalt u niet de bezorgkosten vanuit Gemert gemeten maar vanuit Maarheeze. De prijzen en voorwaarden zijn exact hetzelfde. 

Voor het volledige assortiment kunt u de website van Crazy Air bezoeken en daar een offerte aanvragen. Wij nemen dan contact met u op. 

Prijs: 100


veiligheidsmat

turnmat/veiligheidsmat om extra bescherming te geven. Indien het kussen op gras staat is dat niet nodig.

Prijs: 5


Stormbanen/zeskamp

Revando Verhuur heeft een aantal stormbanen en survivalbanen die u tegen de laagste prijs kunt huren. Organiseer je eigen zeskamp, vrijgezellenfeest of evenement en stel je eigen pakket samen. Door onze gunstige afhaallocatie in Maarheeze,verhuren wij door heel Brabant en Limburg onze stormbanen, survivalbanen, springkussens, glijbanen, en andere attracties.  Uw feest is onze zorg!!

Voordelen op een rij;

-2e dag altijd GRATIS. U huurt de stormbaan tegen  een zeer lage dagprijs!

-Op basis van 2 dagen de stormbaan elders goedkoper? Laat het weten en wij passen onze prijs aan.

-Geen borg maar gezamelijke zorg!

-15 euro totale bezorgkosten in een straal van 15km rondom Maarheeze.

-Alles op het gebied van Partyverhuur om uw feest helemaal compleet te maken.

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel direct 06-52310631.

 

return false; }