Ons assortiment

Opblaasbare cafe/pub/feesttent huren 10x5

Deze leuke opblaasbare bar is een fantastische eyecatcher op uw feest. Geschikt voor ongeveer 50-60 personen. 

Vanzelfsprekend dient deze tent verankerd te kunnen worden op 4 plaatsen. Boven windkracht 4-5 dient de tent leeg gelaten te worden ivm de veiligheid. Verder zijn dit soort tenten niet geheel waterdicht en wordt deze bij regen niet verhuurd. Wij bieden u bij regen of slecht weer altijd een alternatief aan in de vorm van een pvc 10x5 pvc tent. Hierdoor loopt u geen risico dat u geen tent heeft op uw feest.

Heeft u meer gasten en wenst u de opblaasbare pub te combineren met een 5x10 partytent, dan is dat bij goed weer ook mogelijk. Zo heeft ruimte voor ruim 100 gasten. De 5x10 pvc partytent wordt niet los verhuurd. De combiprijs bedraagt 725 euro incl opbouwen en afbreken, exclussief bezorging

Deze opblaasbare bar heeft 6 ramen die open kunnen voor de warme dagen.

Deze opblaasbare bar heeft 2 blowers van ieder 1500 watt die ieder op een aparte groep aangesloten moeten worden ivm veilgheid wanneer 1 stroomgroep zou uitvallen. 

Wij komen de tent bij u plaatsen en de prijs is 395 incl opzetten en afbreken, exclussief bezorgkosten.

  • 25 euro binnen 10 km
  • 40 euro binnen 25 km
  • 60 euro binnen 40 km

Gemeten vanaf postcode 6026 EL (enkele reis).

Prijs: 395


combinatiepakket opblaasbare pub en 10x5 pvc partytent

Heeft een meer gasten die u wilt onderbrengen op uw feest of evenement en wenst u dit op een leuke en orginele manier aankleden? Dan is de combinatie van onze 10x5 pvc feesttent met opblaasbare pub een mooie alternatief. Dit tentenpakket biedt onderdak aan ruim 100 personen. 

De voorwaarden om de opblaasbare pub te plaatsen zijn; droog weer, de windkracht niet hoger dan 5 en geen storm.

 

Prijs: 725 euro


Silent Disco huren

Wil jij een leuk feestje zonder overlast? Huur dan onze silent disco koptelefoons met 3 verschillende kleuren en zenders. Ook voor een themafeest, bedrijfsfeest of evenement  is onze silent disco geschikt. Door de verschillende kanalen kan je makkelijk van muziekstyle wisselen en zie je aan de kleur op de koptelefoon wie hetzelfde luistert als jij.

Hoe gaaf is het om de silent disco op je feest te huren al dan niet in combinatie met onze opblaasbare pub. 

De koptelefoons kosten 5 euro per stuk incl de zenders

Het totale pakket is uit te breiden tot 60 koptelefoons en 3 zenders.

Wil jij een leuk pakket samenstellen? informeer dan naar onze pakketprijs incl de zenders of silent disco met onze opblaasbare pub/cafe of kroeg

Prijs: 5 euro


Opblaasbare pub/cafe/feesttent huren 10x5

Je feest op een andere maner vieren dan in een partytent? Dat kan bij Revandoverhuur. Wij hebben een leuke opblaasbare bar van 10x5 waar ongeveer 50 personen in kunnen staan. Deze tent is voorzien van 2 blowers en is een ware eyecatcher op uw feest.

return false; }